Új hozzászólás Aktív témák
-
zakarmihaly
tag
így néz ki a beszélgetés:
Kedves PCX!Pénteken érkezett meg a komplett konfig amelyet önöknél vásároltam (190225/253097). Minden alaktrésszel elégedett vagyok kivéve a videókártyával. Sajnos nagyon melegszik, ráadásul a gpu órajelét sem tudja stabilan tartani ezáltalán fps droppokat okoz játékokban. Van arra lehetőség hogy kicseréljem és mondjuk mégis egy 2060-at válasszak ráfizetéssel? Ha igen hogy menne a dolog és mi az utolsó dátum amikor igényelhetem ezt?
Köszönettel és tisztelettel: Zakar MihályKedves Mihály!
A garanciális ügyintézéshez kérjük, szíveskedjen kitölteni hibabejelentőnket: https://www.pcx.hu/hibajelento
vagy visszajuttatni az eszközt üzletünkbe ( 1138 Budapest, Váci út 178. Duna Plaza 2. emelet).
Amennyiben a háztól-házig garancia szolgáltatás a vásárlás során megváltásra került, úgy a hibás eszközt ingyenesen szállítjuk, ennek hiányában a szállítást díj terheli.
A termékhez kérjük szíveskedjen mellékelni minden tartozékát és csomagolási elemeit, valamint szíveskedjen mellékelni a rövid hibaleírást és az Ön elérhetőségeit.
Komplett számítógépekre alkatrész garancia vonatkozik, ezért kérjük, hogy csak a hibás alkatrészt szíveskedjen visszajuttatni annak tartozékaival (alaplap esetén hátlap is) és lehetőség szerint csomagolási elemeivel.
Garanciális ügyintézésre a garanciaidőn belül, sérülésmentes termék esetén van lehetőségünk.Összeszerelt számítógép esetében a számítógépet vagy annak valamely alkatrészét nem áll módunkban elállásban kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest