Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Nem látom a cikkben, hogy hány városban vannak a szerverközpontok, hogy biztositsák a 20ms -es pinget.
Totál irreleváns, hogy 200 fps-el megy a játék ha 1-2másodperces késéssel látod mi történik valójában, mert csak 200 képkockán másodpercenként fogod látni "You are Dead".
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
#04430080 #13 üzenetére
Oda pont, hogy nem eri meg. Minel magasabb a hardver kihasznaltsagi foka, annal kevesbe eri meg a szolgaltatas.
Attol fuggetlenul, hogy egy alkalmi jatekos csak par honapra fizet be evente, megfelelo letszam mellett siman nyereseges lehet a szolgaltatas. Sokan vannak mint en, akik nem PC-rol vagy konzolrol valtanak, vagyis van egy nagy inaktiv piac amit meg lehet celozni.
-
[CsuCsu]
őstag
Ezt eddig is tudtuk, es a szerver fizikai helyetol is fugg.
Kerdes, mennyit szamit a delay? Kompetitiv fps huszarok felejtsek el, nem nekik keszul, ok amugysem alkalmi jatekosok. Egy Witcher 3 / Cyberpunk / Pillars of Eternity II / TES VI jatek kijatszasahoz viszont tok jo lesz.
-
törölt tag
Itt nem az árazással lesz a probléma The Truth About Cloud Gaming
-
[CsuCsu]
őstag
Ezt nem azoknak talaltak ki, akik rendszeresen akarnak jatszani egesz evben es uzletelgetnek a hasznalt piacon. Azoknak tenyleg jobb megoldas a sajat konzol/PC.
Viszont az alkalmi jatekosoknak, akik evente peldaul 1-2 egyszemelyes jatekot mondjuk vegig szeretnenek vinni, ez sokkal jobb. Manapsag en is a celpiac vagyok. Nem jatszok aktivan, de van keves cim amit szivesen vegigvinnek, de csak miattuk nem eri meg hardvert vasarolni. De erre befizetnek 1-2 honap erejeig.
Amugy a PlayStation Now nem a legjobb szerintem minoseg teren, realisabb osszehasonlitas az Nvidia Geforce NOW, ahol $25 20 ora jatek, es a jatekot is birtokolnod kell. $1.25 a hardver berlese egy orara, ez teljesen oke.
-
Hát szerintem 10000 Ft/hónap irreálisan sok. A Playstation Now most 15 Euro/hónap és én még azt is sokallom azért, tekintve, hogy ha az éves előfizetéssel 2 évig fizeted, vehetsz belőle már egy konzolt, ami a tiéd marad legalább. Játékokat meg szerzel be a használt piacon, eladod-veszed az újat, ami nagyon jó megtartod és az is a tiéd lesz.
Vagy akkor Xbox One + Gamepass, szintén jobb kombináció, mint egy ilyen 30 Euróért havonta.
-
GodGamer5
addikt
Úgy kéne megoldani ezt a rendszert mint a game pass-t. Úgy tudom az kb 3000 ft és hozzà jöhetne egy alapdíj a felhő "bérlése" miatt, amit mondjuk az első hónapban elengednek.
-
[CsuCsu]
őstag
10,000 Ft szerintem teljesen realis, a szukseges infrastrukturat tekintve es egy megfeleloen magas jatekkinalatot feltetelezve.
De az sem biztos, hogy a jatekot ok maguk kinaljak, teljesen elkepzelheto, hogy te csak a hardvert berled es ugyanugy meg kell vasarolni a jatekot. Bar igy sem feltetlenul josz ki olcsobban, sot. Szerintem lesz mindket modellre pelda.
-
M107
addikt
Remélem havi max olyan : 10000 Ft/ hó-ért lehet majd játszani bármely játékkal, persze megfelelő net kapcsolat mellett.
Vagy csak álom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, a címben említett két cég együtt veszi be az érintett piacot, legalábbis a keleti régiókat.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asylum - tölthető a demó
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest