Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Vagy mejön haszna ennek stratégiának, hogy így nyomják a Metro UI-t:
telefonpiac ~50%-a is az övék lesz, vagy nem és még bukják a desktopot is.(persze ennek a fele fikció, de elég erősen nyomják)
-
RexpecT
addikt
válasz
fatallerror #97 üzenetére
Tudom, de akkor is átdob a metro felületre, holott én azt semmire nem használom + idegesítő.
-
Воланд
titán
válasz
fatallerror #97 üzenetére
vagy ott vannak a billentyukombinaciok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bakker, pont ezt akartam írni
-
nincskanál
tag
válasz
szasza_xp #88 üzenetére
"DOS 6.22- nél a Windows 95 kiadás előtt " Erre senki nem fog semmit fejleszteni, játékot meg tuti nem.." (Aham
"
Tévedni emberi dolog."Windows 95-t használ mindenki, jön a Windows 98 " az szar lesz...""
Tán nem volt az? Még egy bolhafingtól is lefagyott."Windows 98 az etalon jön a Windows XP " Mekkora a gépigénye, minek ez a csilli-villi, a kategória nézetett ki lehet majd kapcsolni, mert semmire nem jó ?""
A kategória nézet pl. szintén elég ramaty. Szerintem. Lehet, hogy van akinek tetszik. Én marha nehezen igazodom el rajta. Önhatalmúlag kikiáltott kategóriák."Windos Vista-> Windows 7 "Mekkora lesz a gépigénye, istenem UAC..., A csilli-villit nem lehet kikapcsolni eszi a gépet/ parancs sorosan nem lehet használni ?, Nem lesz hozzá driver...""
A driverekkel ma is van gond - szintén az én véleményem szerint. Egy oprendszer cseréje nem kéne a teljes hardverkörnyezet cseréjével járjon. Ha nem ubuntut használnék, mindegyik nyomtatómat kidobhattam volna. Pedig tök jók még."Windows 7-> Windows 8 " Mekkora a gépigénye, a kockákat ki lehet kapcsolni, nem lesz hozzá driver.."
Már most várom a Windows 9 kritikáit...."
Ezt még majd meglátjuk...Az tény, hogy nekem se tetszik ubuntu alatt a unity. Az itteni dash ikonok kb. megfeleltethetők a win csempéinek. Szerintem egyik se jó. Aki akar dolgozni is a gépen, annak kell egy tálca. Hangsúlyoznám: szerintem.
Az azért tény, hogy a win is fejlődik. A tanulság, hogy nincs tökéletes rendszer. Valami biztos nem fog kézre állni. Egyszer majd, talán, esetleg. De nem hiszek benne.
-
RexpecT
addikt
Nekem sem jön be a metro, ellenben a startmenü hiányzik, illetve a keresés menü is egy vicc, hogy át kell navigálni metrora, csak azért hogy keressek....
-
kovsol
titán
Media Centert pl azok használhatták főként akik Xbox360 segítségével szerették volna lejátszani a PC -s tartalmaikat. Most akkor ahelyett lesz valami más megoldás ?
-
szasza_xp
senior tag
Úgy bírom azokat, akik sírnak, hogy Ő biza nem fogja használni az új wint-t, meg eleve bukás lesz. Az eddig elhangzott sírások a teljesség igénye nélkül...
DOS 6.22- nél a Windows 95 kiadás előtt " Erre senki nem fog semmit fejleszteni, játékot meg tuti nem.." (Aham
Windows 95-t használ mindenki, jön a Windows 98 " az szar lesz..."
Windows 98 az etalon jön a Windows XP " Mekkora a gépigénye, minek ez a csilli-villi, a kategória nézetett ki lehet majd kapcsolni, mert semmire nem jó ?"
Windows XP-> Windows Vista "Mekkora a gépigénye..(jogos :/), az Aerot ki lehet kapcsolni?"
Windos Vista-> Windows 7 "Mekkora lesz a gépigénye, istenem UAC..., A csilli-villit nem lehet kikapcsolni eszi a gépet/ parancs sorosan nem lehet használni ?, Nem lesz hozzá driver..."
Windows 7-> Windows 8 " Mekkora a gépigénye, a kockákat ki lehet kapcsolni, nem lesz hozzá driver.."
Már most várom a Windows 9 kritikáit....
Amúgy én váron a 8-at főleg tablet fronton, mert android perpillanat használhatatlan, s túlárazott. Ipadot nem akarok, (bár ha windows 8 RT bukik akkor az lesz :/ )
-
remington2
senior tag
Durva, amit a MS művel. Mint egy porcelánbolti kapzsi elefánt, kapkod minden után, de végül semmit sem kap, és mindent összetör
Képzelem valahol a céges vízfejben valami mítingelő mánáger fejében megszólalt a sziréna a tabletes számokat látva, és "rögtöngyorsannekünkisilyenkell", villámgyorsan letesztel a konkurencia cuccai, majd jön a szuper prezi, és a világmegváltó terv:
a tabletek és okostelefonok azért sikeresek, mert
1. feketék, kivéve apple
2. lehet a képernyőjüket ilyen ujjal nyomkodni, vagy mi
3. az ujjal ilyen színes vackokra lehet nyomni, és arra csinál valamitErre beindul a májkrémfos gépezet, és megszüli ezt
És mivel ez a XXI. Századi Számítástechnika Új Buddhája és Jézusa és a Felemelkedő Egységes Örökkévaló Mindennéljobb Új Operációs Rendszer is egyben, ezért aztán orrbaszájba mindenre, még a karórákra is ezt pakolják. Tiszta röhej
Egyébként a Win9 majdnem ugyanez lesz, és mindenki élteti majd. Annyi difi lesz, hogy majd abban lesz egy start menü (amelyet úgy fognak eladni, mint a világ teremtését), és egy sima asztal is.
-
nincskanál
tag
válasz
#16820480 #78 üzenetére
Egy barátomnak kb. 1 éve ubuntut raktam a netbookjára, mert lerohadt róla a win, ő meg bogarászott, és talált rá valami témát, amivel teljesen úgy néz ki, mint egy xp. Azóta azt mondja, ez neki a lehető legjobb rendszer, pedig előtte évekig azt mondta, neki aztán nem kell linux... Most a win-re mondja, hogy soha többé.
-
törölt tag
igazából egy partner miatt van, ez pedig az Intel. ők képesek még manapság is kiadni 32 bites cpu-kat. AMD fronton már 7-8(?) éve minden 64 bites minden.
bár mondjuk ahogy elnézem, még nagyon nagyon sok alkalmazásból sincs 64 bites, elég terebélyes az a Program Files x86 könyvtár... -
pzstm
titán
válasz
#16820480 #78 üzenetére
nehezen megy ez az átállás 64 bitre.
sajnos igen
Pedig díjaztam volna, ha már most a 8-asnál is elefeledhettük volna az x86-otpeti_s: OEM parnterek miatt nem tehették meg. AMúgy már Vista idején is szó volt róla, hogy a következő Windows sem lesz elérhető csak x64 only aztán mégis....
-
törölt tag
a Linux Most az melyik kiadás, valami új magyar cucc? csak nem az rtl klub fejleszti?
egyébként mire gondolták, hogy ki készít majd olyan build-et, ami hasonlít? egy Kubuntu sok dologban hasonlít, de itt nem is ez a lényeg, mert aki eddig is csak windowsban gondolkodott, az ezután sem fog meginogni, legfeljebb marad még 10 évig a win7-en...
amúgy jó ez az átláthatóbb címkézés. lassan a 32 bites is lemaradhatna akár, bár persze még sok 32 bites hardver rohangászik odakint. nehezen megy ez az átállás 64 bitre.
-
nincskanál
tag
Nekem csak egy dolog számít az új verziónál. Fut az age of empires 2. vagy nem? Ha igen, akkor jöhet. Esetleg kiadhatnának egy Windows AoE2 verziót...
-
Tibi86
aktív tag
Nekem tetszik a Metros start képernyő, illetve tetszene, ha a Metros appok nem lennének ennyire bénák. Se egy RSS, se egy óra, nem lehet simán betallózni a képeket, zenéket a Photo/Music alkalmazásoknál, Mail csak a legutóbbi x db levelemet mutatja és még sorolhatnám...
Már-már annyira egyszerűek, hogy azt a keveset sem tudják, amit kéne.WP 7.5-ös telóm van és teszik, hogy a win 8 hasonlóan néz ki, csak fel kéne turbózni a Metro-s alkalmazásokat, mert ezek jelenlegi formájukban feleslegesek a PC-re, start képernyővel együtt.
-
Gabcseee
tag
Ezt a Windowst biztos hogy ki fogom hagyni. Nem nyerte el a tetszésemet.
Tablet téren nekem személy szerint még az iOS sem tetszik. Csak az Android.
Toronymagasan jobb az Android úgy ámblokk minden téren e két fent említett OS-nél, de nem kicsit, hanem fényévekkel.
-
DS39
nagyúr
válasz
fatallerror #67 üzenetére
kövezz meg de én használom. a keresést a legtöbbet, de a gyakran használt programokat onnan indítom el a start menü listából, a vezérlőpultba onnan lépek be, sokszor a dokumentumokba is. (egyébként engem tuti nem ez vagy ennek hiánya fog vissza tartani a 8-astól inkább a felesleges metro felület, és ha azt kiveszem belőle, gyakorlatilag egy 7-essel egyenértékű az oprendszer.)
-
Telda
addikt
Ha csak nem lesz jelentősebb sebesség növekedés a 7hez képest, akkor inkább ezt szintén kihagynám.
-
törölt tag
válasz
Én program és dokuentum indításra is használnám a start menüt, ha post-xp érában lehetne normálisan dolgozni benne. Ezerszer gyorsabban dolgozom a régi startmenüvel, gyorsbillentyükket, mint az újjal.
mivel az új felület az alap, ezért nem lehet kikerülni desktopon semmiképp, s notin pl kifejezetten remek lesz tapipaddal túljutni rajta.Ez desktopon is olyan arccal porban tompítás lehet, hogy ihaj. Céges részen különösen.
Mondjuk munkában nem baj, ha még öt év múlva is xp-t ad alám a cég, legalább egy mostanra normális szoftver-ökoszisztéma alakult ki rá.
pantal: érintös monitoron speciel pont nem kényelmesebb netezni, bármit is csinálni hosszú távon. S az infók szerint midnen esetben metrón ülve indul a gép.
-
Pantal
senior tag
Én azt nem értem, hogy ez miért probléma, hogy lesz benne. Nem kötelező használni, amúgy sem azért van kitalálva. Megmarad a hagyományos, W7-nél és elődeinél is ismert asztal is. Gondolom a Metro UI azért került bele, hogy akinek érintős a monitorja, annak talán így egyszerűbb internetezni például. Ez kb olyan, mint a flash az Android rendszer alatt. Sokan sírnak, hogy minek bele, de a megoldás egyszerű: Ki lehet kapcsolni, azaz nem muszáj azt használni. Itt sem muszáj azt használni.
-
Syl
nagyúr
válasz
Nem azzal van bajom, hogy nincs start menu. Valóban ritkán használom. A probléma ott van, hogy egy desktop rendszerre mobil felületet erőltetnek.
Javítsatok ki ha tévedek, de Metros app nem fut destopon, desktop app nem megy Metron. Plusz desktop használatakor is állandóan a memóriában ül a teljes Metro. -
fatallerror
addikt
akkor lesz jó ez a 4 verzió ha árban sem lesznek összezavaróak...
ez az új start menü szar téma meg már uncsi...annyiszor látod majd mint most, jelenleg csak keresésre használom a start menüt, aki azt állítja h ugyanannyi időt tölt ott mint a desktopon az hazudik :] akinek nem tetszik az új start menü az majd nem használja ilyen egyszerű.
óriási siker lesz a win 8, már most nagyobb siker mint a 7es legalábbis mint beszédtéma : D
tableten fog megbukni a desktop nézet tehát ha nem írnak át mindent metrosra akkor hatalmas bukás.. csakis tableten lehet nagy bukás mert ujjal lehetetlen olyan pontosan mutatni desktopon mint egérkurzorral
-
DS39
nagyúr
egyébként a cikkben van egy elírás:
a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és OneOne
az OneNote -
sh4d0w
félisten
Én arra leszek kíváncsi, igaznak bizonyulnak-e azok a pletykák, melyek szerint a vállalati verziókban sem lehet majd klasszikus felületre váltani.
-
Воланд
titán
"For China and a small set of select emerging markets, we will offer a local language-only edition of Windows 8." [link]
szo nincs kicsontozasrol. lesz egy alap nyelv es azt nem lehet majd boviteni. mig a starter egy kulon valtozat volt (sokkal tobb elteres van egy starter meg egy hp kozott), addig ezeket az egynyelvu verziokat jelenleg csak alverzioknak lehet nevezni, ettol meg foverzio csak negy lesz.
-
-
DS39
nagyúr
nem hiszem hogy pont Kína butított windowst kapna, valószínűleg ugyan az lesz mint a sima win8, csak kínai nyelvvel, ami alapból nem lenne benne. de ezt még nem lehet pontosan tudni, idővel kiderül. úgyhogy 4 fő verzió lesz ahogy a cikk is írja, az egyéb régiókra szabott változatot ne vegyük bele, ilyen mindig van/volt/lesz amíg ilyen sokrétű a világ.
-
Tomcat
őstag
-
daninet
veterán
Szerintem a win8 megjelenése után 2 héttel már telepíthető lesz egy aero desktop környezet. Az, hogy "ilyet nem lehet" vagy "nem lehet megoldani" hiú ábránd, pont annyira, amennyire törhetetlen rendszereket készítenek
Ha rákényszerítik az embereket a Metro használatára, úgyis lesz egy csoport akinek ez nem fog tetszeni, neadjisten lesz köztük pár klasszis programozó is. -
Meg a Home két verzióját is összegyúrták egybe. Mellesleg az ARM-os változat nem lesz kompatibilis a Win8-akkal; így azt akár ki is lehet vonni a számolásból. A starter (ha ilyen lesz a neve) megint külön tészta, mert elképzelhető, hogy csak egy nyelvválasztási lehetőségtől megfosztott 'alap' Win8 lesz az, aminek nem is adnak külön nevet. Szóval lehet újra számolni azt az ötöt.
-
Воланд
titán
válasz
h1ght3chzor #47 üzenetére
minden eszkozre kulon optimalizaljak a chipgyartokkal/tabletgyartokkal karoltve, ezert nem lehet kulon megvasarolni.
-
h1ght3chzor
őstag
Kár hogy az RT-t nem lehet csak úgy megvásárolni, csak tablettel együtt.
-
azbest
félisten
válasz
Barthezz2 #23 üzenetére
Nekem is ez jutott eszebe a media centerről...
Mindig variálnak vele: vistánál a business (talán ez felelne meg a win7 pro-nak) verzióból hagyták ki, és home pemium meg ultimate tartalmazta.[link]Win 7 alatt csak a starterből hagyták ki [link]
Win8 alatt az otthoniból kihagyják, az inkább céges változatba meg beteszik
Mondjuk sebaj, szerencsére vannak már jó alternatívák: xbmc vagy homesys akár
-
Tomcat
őstag
Tehát akkor itt is 5 féle kiadás lesz csak máshogy nevezik el őket. Kettőt ugyan összegyúrtak egynek (professional-ultimate) de az ARM-es változattal együtt ugyanúgy 5 féle változat lesz.
Ha a W8 SP1-ben sem nem lesz classic windows felület telepíthetősége akkor én is el leszek a W8 nélkül. Marad a Vista/7x64 Ultimate mindenhol. 2020 (2017) körül meg majd elkezdünk gondolkodni azon hogy merre tovább.
Sok helyen az XP már 10 éve megy, tehát nem tudom lehetetlennek nyilvánítani hogy egy Vista x64-es gép ne lenne jó 2017-ig és egy 7x64-es gép 2020-ig.
-
M107
addikt
A Linux Most nagyot kaszálhat, ha okos
Készít egy olyan build-et ami hasonlít a W7 hez ! (Csak Hasonlít) ! így nincs lopás és átszoktatja a Windows 7 tulajok nagy részét Linuxra.
Aki meg marad az meg vagy hard gamer vagy fanatikus, hiszen a linux-ot sokan használják szever központokban s egyéb helyeken.
Most majd ha úgy lesz akkor az átlag felhasználok is
Mondom én egy Dos/Windows felnőtt emberke. -
<Adamsky>
nagyúr
A Veletech-en volt egy Samsung tablet, amiben Core i5 volt, és Windows 8 szaladgált rajta. A csempés és a hagyományos felület között játszi könnyedséggel lehetett váltani. Én remélem ilyen lesz a 8-as.
... és amit még jobban remélek, hogy telefonon is száműzni lehet majd a csempéket. Bár ez asszem hiú ábránd. -
pzstm
titán
szerintem örvendetes tény a kevés verzió.
-
peti_s
addikt
válasz
Barthezz2 #30 üzenetére
Böngészésre, irodai munkák elvégzésére, filmezésre, sőt még egyszerűbb játékok futtatására is a mai napig tökéletes. Nálunk már csak az egyik gépen van XP, értelmetlen a cseréje. Ha azt nézed, h 30000 Ft egy W7, és ezen a felhasználási területen semmi pluszt nem tud nyújtani, akkor az bizony kidobott pénz.
-
törölt tag
-
raper
senior tag
Végül is sokan megvoltunk Vista nélkül. Az XP bírta a 7 megérkezéséig. Most majd a 7 bírja majd a következő ms termékig.
-
Joe.36
addikt
Metró nekem nem jön be
-
törölt tag
nem akarok hülyeséget írni, de nekem úgy tűnik, hogy a nagy gyártók már nem nagyon készítenek xp-s drivereket, és nehezen tudom elhinni, hogy maguktól döntöttek így.
simán el tudom képzelni, hogy az ms minden létező eszközével megnehezíti az xp driverek készítését a gyártók számára.
(persze pontosan nem tudom, hogy mehet ez, de erős a gyanúm, hogy ez is benne van a pakliban) -
hemaka
nagyúr
W8 kihagyós lesz, szóval felőlem jöhet 88 verzióban is.
-
peti_s
addikt
Szerintem a Vista esetében a rosszabb kompatibilitás egyes régebbi eszközökkel, és a gépigény volt a két negatív pont. Az Aero nekem személy szerint tetszett, úgy ahogy rengeteg másik embernek is, hiszen nem lenne olyan sikeres akkor a Vista téma XP-re.
Érdekel, hogy a W8 után merre fog tovább menni a Microsoft, de ez az út szvsz nem járható. A Windows 7 még nagy potenciállal rendelkezik, nem úgy mint az XP a ~3GB-nyi megcímezhető memóriájával.
-
törölt tag
nem hisztizünk, mert beletörődtünk...
nekem rohadtul semmi szükségem a win7 plusz szolgáltatásaira, de muszáj ezt használnom, mert a laptopomhoz nincs xp driver, hiába van még ms "támogatás" az xp-re.egyébként ugyanezt eljátszhatják majd a win8-cal is, ha nem megfelelőek az eladások, elég csak elsorvasztani a win7 driver támogatását, az emberek már váltanak is.
-
Vegyesek az érzéseim. Mért pont az otthoni verzióból maradt ki a Media Center? Ez így hülyeség. Többször használja otthon az ember média központként a PC-t, mintsem céges környezetben. A Pro által nyújtott extra többlet viszont marhára felesleges otthonra, hogy csak a Media Center miatt vegye azt a user..
Ezt kicsit benézték szvsz..
-
Dilikutya
félisten
Egyszerű: a Windows RT nem x86/x64 architektúrára készül. Az ezekre fejlesztett programokat eddig se tudtad feltenni PC-re. De ez neked nem gond, az RT-t sem tudod
. De nem is kell, az csak a tablet verzió, írnak rá megfelelő programot, a legtöbb Windows-os szoftvernek szerintem lesz rá alternatívája, vagy megfelelő verziója.
Az viszont jó, hogy nincs annyi verzió, legalább az otthoni sem buta már. A VHD bootot mondjuk beletehették volna, otthoni user próbaképpen sem játszadozhat vele így, legfeljebb további súlyos tízezrekért.
A Metro felület erőltetése viszont gusztustalan, még a Windows 7 is lehetőséget ad az egyszerű, klasszikus, sallangmentes kinézetre, amit még használni is lehet.
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem követik a jól bevált taktikát és reménykednek hogy a felhasználók többsége telefonba és tablettbe is a Windowsos verziót fogja megvenni, és attól tartok ez megint beválik.
-
Petyyyyy
addikt
(#17) peti_s: +1
(#19) Lenry: Mind igaz amit írtál, egyetértek veled. Az offos részre: A Win7 felülete is finomodott a Vista-hoz képest és a gépigény is szerényebb lett. Talán a 9 érkezéséig a 8-ast is beveszi a gyomrunk és változik majd annyira, hogy mindenkinek elfogadható legyen a felület. => Offra lehet tenni a csempéket powered by MS módon. -
Lenry
félisten
de ha ez alapján a 8 lesz az új Vista, akkor a 9-ben már örömmel és nyálcsorgatva fogjuk várni azokat a fícsöröket, amiket most elutasítunk a 8-ból...
(anno a Vista esetében is megvolt: fúúj, gépigény, meg Aero, meg új Start menü, meg prefetch, stb, stb. ez mind benne van a Win7-ben is, mégse hisztizik már érte senki)
-
Cassi
őstag
> továbbra sem értem, hogy desktopra miért erőltetik?
Azért, mert a tablet platformjuk valószínűleg rövid úton megbukna, ha nem támogatná a hatalmas desktop piacuk. Így legalább van miben reménykedniük egyelőre. Hátha.
Szerintem jelen pillanatban a mostani tabletes vezetők (Apple és Google) térfelén pattog a labda. Ha sikerül ügyesen tovább bővíteni a rendszerüket, hogy legalább az egyszerűbb desktop alkalmazások jól használhatóak legyenek rajtuk, akkor komoly részesedést vehetnek el a Microsofttól. Ha nem, akkor úgyis mindegy, marad az MS, legfeljebb a felhasználók nagy része W7-en marad.
-
peti_s
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy a Windows 7 lesz az új XP.
-
Petyyyyy
addikt
"Technikailag biztos meg lehetne oldani, hogy ne legyen egyáltalán metro felület egy sima PC-n." - Titkon én is ebben reménykedek. Talán megteszi valaki azt a szívességet, hogy ír pár sort amivel le lehet szállni a Metro-ról.
(#14) mongoose123: Itt a lényeg, az eddig kiadott verziókban.
-
Воланд
titán
válasz
mongoose123 #14 üzenetére
nem, a cp-ben mar nem lehet.
-
Narxis
nagyúr
Szerintem így akarják rászoktatni az embereket, hogy telefon és tablet vonalon is a Windows-t válasszák. Ezt látják majd az asztali gépeken, könnyebb lesz okostelefonoknál is ezt választani mert ismerős lesz nekik. Elég gáz, de más magyarázatot nem találok rá. Technikailag biztos meg lehetne oldani, hogy ne legyen egyáltalán metro felület egy sima PC-n.
-
attila9988
őstag
-
Petyyyyy
addikt
Ez most komoly? Nem lesz Metro nélküli verzsön?
Ezt pedig legyen szíves elmagyarázni valaki, hogy értsem? - "nem lehet rajta futtatni x86/64 írt alkalmazásokat," -
oPalRx7
aktív tag
mondjuk nem sokszor használom a media centert, de TVhez az fut. miért pont az otthoni verzióból került ki? :-o
-
zoltanz
nagyúr
A több nyelv támogatása minden verzióban pozitív.
-
rybank
senior tag
A funkciókat nézve a Pro otthonra, átlag usernek, bőven elég. A Media Center-t nem tudom milyen sokan használták, de hiba volt kivenni. Valószínűleg valamilyen formában vagy vissza lehet rakni, vagy helyettesítik valamivel a kedves user-ek.
-
Syl
nagyúr
Kár hogy nem lesz Metro nélküli változat. Így sajnos ez a Win hiányozni fog a gyűjteményemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA