- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Vajon ezek az árak nálunk mikor lesznek érezhetőek és vajon nálunk is ennyi lesz majd?
-
ez_meg_emaz
őstag
Na az nem is olyan sok. Csakhát éppen kijöttem igy is a keretböl hogy megvettem boxot meg 2 gamet.( A 2 game nem volt 30k.
Egyszer lehet megcsináltatom, bár még azt sem tudom milyen driveos. Egyenlöre böven jo ez nekem igy. Néha 1-1 gamet veszek hozzá és az illegális szorakozást is meguszom. Ja jut eszembe buknám a liveot. GTA-val pedig szeretek néha multizni.
-
válasz
ez_meg_emaz #19 üzenetére
26k volt. ebben benne volt a vízhűtés, a ramokra borda (mindre) a HDMI chipre is borda, meg a szerelés.
-
ez_meg_emaz
őstag
Én már láttam hogy fest, az emlitett topikban.
Már nem is emlékszem, mennyit költöttél rá? Még 1 box árát vagy kevesebbet?
Mondjuk a "végtelen sok"(term csak azokra értem amik érdekelnek) game-nek is megvan a hátránya mint irtam. Annyit ki se tudnék vinni(ha mindent elkezdeném ami kicsit is érdekel). Egyszerüen nincs annyi idöm. -
válasz
ez_meg_emaz #17 üzenetére
Valakit érdekel, szívesen küldök képeket, sőt,belinkelem, hogy enyém milyen lett
Meg persze, aki akarja, megcsináltathatja, tudom hova küldeni
NA, ez elég off volt, bocsánat.[ Szerkesztve ]
-
válasz
ez_meg_emaz #15 üzenetére
Én megcsináltattam vízhűtésesre. Így mertem bevállalni.
-
ez_meg_emaz
őstag
Mire jo a flash ha a gari ugrik? Látom elég sokan be merik vállalni. Inkább buknak egy boxot csak ne kelljen megvenni pár játékot vagy inkább legyen 200 game (amit ugyse tud kivinni) mint gari a 40-50k-s boxra.
Énis megvennék most 10gamet min. De az viszonylag sok is lenne most egyszerre(anyagilag), meg igy is van vagy 5-6 game amit még ki se vittem és karácsonyra fogom kb befejezni öket. Addig meg minek másik?
De mindenki csinál amit akar nem arrol van szo. Csak nem értem hogy merik bevállani. Én beszari voltam és inkább mindent eredetiben minthogy egyik naprol a másikra 3led aztán bye 50k-s box. -
válasz
Rain Blade #12 üzenetére
Azt hittem a liteon drive-okból még csak az fw-t lehet kiolvasni. Na, királyság akkor
-
skyboi
tag
válasz
Rain Blade #12 üzenetére
Ahogy hallottam, olvasót kell cserélni, mert a lite-on drive flashelhetetlen. Az meg 15-20k. De valami elkezdődött. Az árcsökkenés a rendes piacokat(EU 8ak, USA, JAP) érinti, minket nem fog megint. Max majd közvetve, mivel a nepperek elkezdik újra behordani a gépeket Ausztriából.
True story.
-
Rain Blade
tag
Már az új 60gb-s vinyóval felszerelt X-eket is Át lehet alakítani!
"golemkonzol"
Bár még nagyon titkolják hogyan.Magyarország meg megbaszhatja az Áresést amit beígért!!!
kb 2e-ft különbség van a 20gb - 60gb-s között.
Az ár maradt ugyanaz....Bár most talán mozgolódni látszanak az árak, hogy már ezt a verziót
is lehet flashelgetni. -
lajafix
addikt
ojvé, még 35 fok van itthon de már megy a karácsonyi akció? jó korán kezdik.
Rock'n Roll
-
Na, király, itthon is fognak akkor csökkenteni...
De jó. Bár már arcade pakkot lehet venni itthon full újat 46k-ért...
Lassan annyiba került, mint a psp -
feka007
veterán
válasz
ez_meg_emaz #5 üzenetére
Miután alig játszottam boxon, így átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy jobb, ha eladom, minek álljon itthon ha nem sokat használom.
-
Ratman
tag
válasz
FragMaster #2 üzenetére
Hát ez az, már tavaly óta írják, hogy augusztusban jönnek, de semmi hivatalos infó.
Most mi a helyzet? -
feka007
veterán
Hallelujah, hogy eladtam a vérbe viszonylag jó áron még két hónapja.
-
Ratman
tag
De ezek már a 65 nm-es GPU-val készült Jasper-ek, vagy sem?
Azért csökkent az ár, mert a 65 nm miatt csökkent a gyártási költség, vagy csak "simán" csökkentették az árat piaci megfontolásból?
Ha ezek mégsem a Jasper gépek, akkor vajon mikorra várható a megjelenésük?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az utóbbi hetekben kereskedelmi források alapján sokan, és sokat pletykálták, most már hivatalos - az Egyesült Államokban is csökken az Xbox 360 ára.
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest