Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz WonderCSabo #382 üzenetére

A tracker szerónak és a front endnek is külön kell lennie. Ellenkezó esetben a front end miatt foglalják akkor le a trackert.

• Geller72

veterán

Engem az a szó zavar, hogy "Közcélu" Hogy lehet egy valami közcélu, miközben szerintem öncélu. A közcél az, amikor a többség érdekeit tartjuk szem előtt. Nyílván nem azt akarom ezzel mondani, hogy a torrentezés több embernek jó, mint ahánynak nem. Hanem, hogy a közcél mögött pénzügyi érdekeket védenek.

Szerintem ezek a "cégek" csapkodják bizonyos időközönként az asztalt a yardon, hogy produktum legyen. Gondolom, fenyegetőznek, hogy nem történik ez és ez, akkor világgá kürtölik, hogy a Magyar Rendőrség xarik az egészbe és itt fejek fognak hullni. És mivel ez így is van, a yard beparázik, és aszisztál.

Aki rég torrentezik, az alapból olyan szeróra reggelt, ami nem itthonról megy. Ezek most is szépen mennek.

Szerintem az 500 GB az egy téves adat. Ha már csak a seed szerókat nézem. Az a HK papír sztem kamu. Főleg alul a felsorolás.

• Geller72

veterán

válasz arnyekxxx #346 üzenetére

Az a legnagyobb baj veled, hogy te két pólusu vagy. Számodfra vagy fekete valami, vagy fehér.
    A szomszédom háza 150 éve áll(t). Nem ártérben lakunk, annyi eszem van. egy hegytetőt lakunk. Cirka 78 órán keresztül esett az eső és verte a falat. Olyanoknak leomlott a tűzfala, akiknek téglából készült. Ez bammeg nem árvíz és mégis összeomlott. Csak az elmúlt 24 órában 11 esetben volt felhőszakadás itt, ahol lakom. Az udvarunk és a szomszéd udvara is beszakadt. Nem kicsit. A szomszédnak 15 hosszan, 3m szélesen és kb. 3-4 m mélyen. Ez sem árvíz, mégis elvitte az összes melléképületet. Akkor most mit mond a biztosítód? elárulom. Nem fizet.

Senki nem beszélt itt arról, amit te állítasz. Arról van szó, hogy aki becsületesen fizette, egy vasat sem kap. Ez a nem mindegy.

• Geller72

veterán

válasz arnyekxxx #326 üzenetére

Te hol élsz B+, a holdon?

"Ugyebár létezik a biztosítás nevű fogalom, ami épp arra lett kitalálva,hogyha valaki károsult lesz, akkor ne bukja mindenét."

-Látszik, hogy lövésed sincs arról, mit hordasz itt össze. Nekem is volt/van biztosításom, mégsem fizetett a biztosító egy vasat sem. És itt a faluban senkinek sem! :((( . Hat éve fizettem havi 6.000,-ft-ot. Eddig a pontig. Mielőtt baromságokat írsz, nézz körül ember. :((( .

"Ja, hogy az árvizkárosult az szent tehén, neki nem kell biztositást kötni havi 2 doboz cigi áráért mert a zállam majd ugyis épit neki uj téglaházat ha elviszi a viz a 100éves vályogviskót?"

-Majd ha neked is csak ennyire telik és az is elvész megnézem azt az arcot, amit vágni fogsz. Lehet, hogy neked apuci alád rakja a házikót, de akinek fizuból kell megvenni, az nem tud magának 10 millás házat venni. Havi százból mikor rakod össze a 10 millát? Csak azt kívánom neked is, hogy legalább az egyszer az életben érezd, milyen kiszolgáltatottnak lenned úgy, hogy közben nem tudsz ellene tenni semmit!
    :W
    Lövésed sincs semmiről. A hsz-ed másik fele is egy baromság.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés