Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D1Rect

félisten

válasz Dave™ #1279 üzenetére

Ha nem azért mondtad, hogy más is megteheti akkor "what is the point"?
    A többség nyilván nem tudatosan. Ebben teljesen igazad van, de ha megnézem a többséget, az "átlagembert", akkor rájövök, hogy nagyon nem akarok úgy élni.
    Egyébként szerintem hatalmas különbség van aközött, hogy nem ismer egy szabályt, vagy pontosan tisztában van azzal.(pár száz hsz.-el ezelőtt ment a nagy jogászkodás).

"Ha már valaki nagyon válogatna, akkor az azonos fajsúlyú dolgokat kell összevetni".
    Miért? Hogy lehet két különböző dolog azonos? Egyedül abban ugyanolyan, hogy valaki nem tartja be a neki nem tetsző szabályt. Mi történik? A többi emberre veszélyes/kárt okozhat nekik. Ha 230-al közlekedsz a városban, azért max elveszik a jogsidat, úgy 500 évre meg megvágnak valamennyi pénzre.
    Mi lesz, ha bebuksz egy nagy-nagy halom warezolt programmal? Esetleg sikerül bizonyítani, hogy hasznot húztál a warezból? Adott esetben éveket lehet ülni érte.
    (ez "vicces" mert kb. teljesen egyértelmű, hogy emberek rengeteg pénzt keresnek a warezon, más munkáját úgy felhasználva, hogy ő semmit nem lát belőle)
    Persze a jogvédő idiótaságok hasraütéses "károkozása" egy rossz vicc, de igenis van kár.
    "Arguing..." szerintem nem veszekedünk, hanem vitázunk. ;) Legalábbis részemről.

Mindenki saját erkölcsi normája sajnos nem elég a társadalom működéséhez.
    (talán a "kedvencem", amikor 5 kedves fiatalember megerőszakolt egy 16 éves lányt, majd megfojtották, és a bugyiját+telefonját eltették emlékbe)
    Na ezekben az erkölcsi normákban én nem bíznék.

Az, hogy a warez rosszabb/kevésbé rossz mint a csokilopás, mindig az jut eszembe, hogy:
    A warezolók szerint a bolti tolvajokkal kéne foglalkozni.
    A bolti tolvajok szerint a drogosokkal.
    A drogosok szerint a rablókkal
    A rablók szerint a gyilkosokkal.
    A gyilkosok szerint meg a pedofilokkal.

Mindenki úgy gondolja, hogy amit ő tesz, az nem is olyan rossz.

A jogvédő szervezeteket meg ne emlegessük, mert kevés undorítóbb dolgot tudnék mondani.
    Én lennék a legboldogabb, ha holnaptól egy darab se lenne.
    Mondjuk, ha senki nem warezolna, akkor 1 darab jogvédőre nem lenne szükség.

Új hozzászólás Aktív témák