Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
WonderCSabo
félisten
Olvasd a híreket, elég sok diszkóba, partira kimennek a drogosokért, a TASZ fel is van háborodva. Egy nagy razzia alatt én is ott voltam a Morrison's, elég durva volt, kivonult vagy 100 rendőr, kutyákkal, robotzsarukkal, és minden egyes embert igazoltattak, aki bennvolt.
-
-
törölt tag
Pont ezt magyarázom én is. Majd biztos nálad is ügyesen kisütik hogy rendőrvédő vagy ahelyett hogy gondolkodnának.
"Talán aBudafoki esetről is tudnak egy páran. Ezek a rendőrök sem örömmel és dalolva tették azt amit tettek. Nem hiszem, hogy bárki vidáman és mosolyogva rohan le egy többgyermekes családanyát és egy szívbeteg nagymamát."
Na ez viszont vérlázító és igen nem kötelező rendőrnek menni ha meg beáll valaki akkor számoljon azzal hogy ilyen esetekben semmilyen jóérzésű embert nem érdekel hog kötelességből tette. Nem volt kötelező ebbe a munkakörbe lépni.
-
negyedes
addikt
Aztan ps cs4 minden fele keppen kell a juzernek, meg ultimate, mert abban minden benne van......pont eleg egy home premium is, vannak ingyenes megoldasok is vedelemre(es ahogy mostanaban latom neha sokkal jobbak mint a fizetosok) es van open office is. Nagyon sok ingyenes es jo program van, nem kell egybol a legbrutalabb programokat hasznalni.
Ha munkara kell akkor viszont nem ertem a sirankozast.
-
törölt tag
Lehet, hogy neked, meg nekem nyilván való, hogy milyen céllal árulták a seedserverekhez a hozzáférést, csak magyarhonban van egy olyan kellemetlen dolog, hogy a bíróság előtt be is kell bizonyítani. Már pedig önmagában torrent szolgáltatás nem bűncselekmény, és arra sincs tudtommal semmilyen előírás, hogy a szolgáltató ellenőrizze a szolgáltatás felhasználását, inkább az ellenkezőjére (adatvédelem). Innentől minimum necces a dolog, és nem hiszem, hogy az ügyészség vállalná a strapát egy kétes kimenetelű ügyért. Ami baj lehet, az az adózás, annak idején Capone-t is ezzel fogták meg
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
válasz
gaborbol #271 üzenetére
Magán célú LEtöltés valóban legalizált, a minden egyes adathordozó árába beépített jogdíjakon keresztül. Az esetek 99%-nál, nem is a saját célra letöltött anyaggal, hanem annak a terjesztésével van a gond.
Nem tudom, hogy ismerősödet valóban torrent kapcsán fogták-e meg, mivel szóba került itt HUB is, ami ugyebár a DC sajátja, de sebaj. A lényeg, hogy őt sem azért vették elő amit letöltött, hanem azért amiket visszatöltött.
Filmek-zenék saját célra nyugodtan tölthetőek, de vissza nyilván nem oszthatóak. A software már más tészta, ott bizony tölteni is illegális. -
Kíváncsi lennék, hogy mennyi időbe tellet nekik beazonosítani a gépeket...
-
Paarthurnax
senior tag
Bocs, de eleg suletelensegeket irtal:
"Adobe photosop extended version CS4 1500 euro"
GIMP ingyen van es az atlag usernek ugyan azt adja mint a PS: GIMP, de e mellet van rengeteg mas ingyenes is."vista ultimate 64 bit 1 gépre 150euro"
Miert kell Ultimate? Home Premium nem eleg? Windowst nem felevente csereled. Megveszed egyszer az eredetit, majd hasznalod a kovetkezo 6-8 evben gond nelkul."ESET SS 2 évre 30 euro"
Eset helyett hasznalod mondjuk az AVG-t, vagy valamelyik masik ingyenes antivirust."és akkor még hol a többi OFFICE meg ilyenek"
Open Office? Google Docs?"Esetleg ha a gyereked szeretne jáccani akkor vedd meg a játékot neki esetenként 10-20 akár 50euroért."
A gyereknek meg nem kell minden honapban az ujabbnal ujabb jatek. Ossza be ami van.Nem kotelezo mindig mindenbol a legujabbat hasznalni. A telefonbol sem lopod el a legujabbat a boltbol, hanem sporolsz es megveszed kesobb.
-
arnyekxxx
veterán
Szóval a hobbifotósnak létszükséglet a 1500eurós program. Valamit rosszul csinálhatok, ha nem hobbi fotósként nem 30eurós gépekkel egész jól elvagyok a 80eurós PaintShopProX3-al
Van egy komoly tétem, hogy a hobbifotós apunak bőven elég lenne az ingyenes winLiveGallery, ha már ugyis adják a lopott winhez..
De megnézném, ha ingyen lehetne letölteni kocsikat, hogy szaladgálna minden vasárnapi soför kamionokkal meg F1 gépekkel bevásárolni a teszkóba... -
KAMELOT
titán
ha már valami....nem sértegetésnek akartam írni...elnézést ha valakikben erős érzelmeket hozott fel a hsz-m.
drogos discó?? nálunk madjnem az összes az
hívod a zsarukat??? kinevetnek
ha szimpatikus vagy a dillereknek akkor szétverik a fejedetazért írtam 10-20-50 eurot....van választék!
Photoshop meg az apumnak kell...tudod hobby fotós....a fényképezőgépe 5MPx-es és 30 euroért vette!
ha megnézed a konfigomat....össze vissza volt 400 euro + 100 a monitor
tudod nem vagyok egy miliomos családból...ugyhogy megnézek minden pénzt!a progikhoz hozzászólva....mindenhol winfost használnak azért használom én is. Munkahelyemen is ez van....ha linux lenne ott is akkor otthon is ugyan az lenne!
Ennyire egyszerű az egész!ja amugy kösz a vírusirtót....már be is tettem.....legalább valaki jó tanácsot is adott!
-
Gonosz15
aktív tag
Egyébként az a vicces ha a seed szerveren linux fut és mondjuk a vinyókat egy klassz raid tömbel kötötték össze. Homályosítson fel valaki ha rosszul tudom, de ha szétszedik a raid tömböt mert nem értenek hozzá vagy mondjuk egyesével nézik meg a vinyókat akkor lehet némi cumi mert, hogy értelmes adatot vagy egyáltalán adatot nem nagyon találnak rajta
-
azbeszt megb@xta azt a ....
ez kellett mondhatom
Minek gyűjtöttem? El kellett volna használni a jó arányt. Butaság volt. -
nuke7
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13 üzenetére
Nem releváns már a komment
-
RootRulez
félisten
Razzia után a hazatérő rendőrök bosszankodnak, hogy nem tudják letölteni az nkoról a barátok közt legutóbbi dupla részét. Nekik üzenem, hogy RTLMOST...
-
lehet Linuxot is használni. ingyen van.
ja, hogy ilyen olyan munkához kell a Windows? akkor majd visszakeresed a szoftver árát
PS. azt ne mondd már, hogy a mindennapi usernek szüksége van a Photoshopra.
OpenOffice - ingyen van, ugyanazt tudja, mint a MSO
Microsoft Security Essentials + Win tűzfal - az egyik ingyen van, a másik a Windowshoz járjáték. aha. 50 euróba csak a legújabb játékok kerülnek, amikhez erős gép kell. tehát van 200 rugó gamer konfigra, de nincs 10k játékra. hát persze
egyébként meg vársz 2 hónapot és az 50 eurós játékod máris 15 meg 20. Steamen baromi jó leárazások vannak, fillérekért nagyon jó játékokat vágnak hozzád.
ha ennyit sem adsz ki érte, akkor te pont az a kategória vagy, aki ha 1 fillérbe kerülne, akkor is warezolna.a játék, a film, a zene luxuscikk, nem szükséges a mindennapi életedhez. tehát nem jár alanyi jogon, úgyhogy fizetni kell érte
Mondjuk az nem gond a zsaruknak hogy tele vannak drogosokkal a disco-k?
Valahogy arról nemhallok a hírekben!a rendőrség nem szelektál, hogy "ja, csak warez, akkor nem megyünk ki"
bejelentést kaptak, kötelességük nyomozni és kivonulni, ha bűncselekmény gyanúja forog fenn.
ha drogos diszkóról tudsz, hívod a 107-et és kivonulnak oda is.ez a felszólalás egyes, ülj szépen le a helyedre, és majd apukáddal elbeszélgetek szülőin.
és ne akarj érvelni, ha nem tudsz -
buherka
addikt
Sokan szidják itt rendőröket meg a BRFK-t...Sün így Sün úgy...holott egyeseknek halvány gőzük sincs az egészről, hogy ez miként megy.
Vannak olyan bűncselekmények amik pl. nem vonatkoznak civil polgárokra...ilyen pl. a Parancsmegtagadás, vagy akár egy Szolgálat alóli kibúvás.
Ha nem végzi el azt a beosztott rendőr amit az elöljárója meghatározz neki, akkor hamar a katonai ügyészségen találja magát. Jobb esetben egy rendfokozatban visszavetéssel és egy pénzbüntetéssel megússza. De legrosszabb egy rendőrnek, ha megszüntetik a szolgálati viszonyát és kap egy-két évet Tökölön a VIP körleten.
Talán aBudafoki esetről is tudnak egy páran. Ezek a rendőrök sem örömmel és dalolva tették azt amit tettek. Nem hiszem, hogy bárki vidáman és mosolyogva rohan le egy többgyermekes családanyát és egy szívbeteg nagymamát.Volt olyan rendőr a razzia során, nem is egy... aki az nCore-on is regelve van/volt. Ezt biztos forrásból tudom. Szerintetek Ők örülnek, hogy ezt kellett csinálniuk...csinálniuk kell és kuss! Vagy írhatja a jelentést, amit az elöljáró vagy 3X s visszadob, mert nem fogadja el.
Valamint a lefoglalt szervereket nem piszkálhatják és nem használhatják fel saját célra, mert bűnjelnek minősül. Ha valamelyik rendőr okoskodik és megfogják a fegyelmi tiszt szétfingatja a fejét...jobb esetben. Rosszabb esetben, meg Hivatali visszaélés, ami akár 3 év is lehet.Én sem örülök ennek a herce-hurcának, mert azért a 800 filmes DivX gyűjteményem nekem sem a Tesco-ból van.
De majd csak lesz valahogy...én bizakodom. -
KAMELOT
titán
válasz
dízelracer #272 üzenetére
rosszul írtad 0,1-0,2%-a.....csak javítalak
akik nem fizetnek be milliós adókat azokat valahogy nem keresik....mert minek is.....?
a jogász kap 1 millát a főnök zsaru 1 millát....esetleg julika néninek is adunk egy 100-ast és mindenki hallgat.... -
KAMELOT
titán
válasz
gaborbol #271 üzenetére
na ehhez én is hozzátennék
egy két ismerősöm is ugyan így járt.
mondok egy jó tanácsot!!!
Ha regisztrálsz torrent oldalra akkor csakis külföldi legyen!!
mégjobb ha ingyenes torrentokról szerzed be a cuccokat.....van egypár.
Mért jobbak az ingyen torrent oldalak???
Azért mert ott nem csak néhány hanem pár ezer seeder vagy leecher van fent....
és nincs előírt szabály hogy ennyit meg annyit kell feltöltened...az emberek maguktól tudják hogy seedelni kell hogy más is le tudja húzniesetemben 2 külföldi torrentot használok (ingyen)...megkeresem azt a képet amikor 31 000 seeder és 35 000 leecher volt....csak 1 torrenton
üdv.
KAMELOT -
dízelracer
őstag
Bűnözés? Én abszolút de nem tartom bűnözőnek azt az ember aki mondjuk a gyerekének leszed pár mesét dvd-n. Viszont most, hogy mondod... Végül is a torrentezők miatt ilyen szar a gazdasági helyzet is mert lopnak nem pedig a boltban veszik ugye? Nem is a fű alatti sok száz milliárdos suskus üzletek miatt (ahol az adófizetők pénzéből csúsztatják egymás öltönyzsebébe a nagy lóvékat a politikusok vs. nagy kutyák) aminek nagy ritkán az 1-2%-a ha napvilágra kerül...
-
gaborbol
őstag
Olvasom a hsz-eket, magan celu letoltes igy legalis ugy legalis, omg vege a vilagnak elveszett a statom, mi az hogy nem lehet tolteni....
Baratom munkatarsat par eve bittorrent miatt kaptak el.
Nem arult o semmit, maganak toltogett le filmet, az sem ipari mennyisegben, amikor elvittek a gepet volt rajta 4 film, meg 2 jatek, meg talan 50 mp3.
Volt ismeros a rendorsegen, utannakerdeztek ,megis hogy talaltak el hozza. Nem jelentette fel senki, neztek ki van a hubon ki mit tolt/seedel.Kivalasztottak x embert hogy akkor ezeket felkeresik, nem ragozom, rajottek erre nincs kapacitas. Kivalaszottak 100 embert,az meg mindig tul sok volt. A vegen talalomra kivalasztottak 10 embert, na o pont kozte volt.Nem irok regenyt, a perkoltsoget, szakertoi velemenyt kiszamlaztak neki+ atadtak a papirokat a jogtulajdonosoknak is. MS XP+ Office nem volt ereti, volt kepszerkeszto,a filmek, jatekok,nemi zene: 2 evig ment az ugy: 538K
Ne ertsetek felre en sem vagyok szent, de barhonnan nezzuk lopas.
Valamire nincs penzed, vagy nem akarod kifizetni, inkabb ellopod.
Van jatek learazas, megveszem ott, megveszem hasznaltan, inkabb varok amig olcsobb lesz, van mas megoldas, ha nagyon akarod. -
KAMELOT
titán
ha már valami inkább a játékokat kéne ugy megcsinálni hogy ne tudják a hackerek feltörni....ha ez így lenne akkor nem lennének torrent oldalak sem.....
mit a szervereket kell buzerálni.....nemtudom kinek van pénze megvenni az összes progit meg a hozzátartozó licenszeket.
Adobe photosop extended version CS4 1500 euro
vista ultimate 64 bit 1 gépre 150euro
ESET SS 2 évre 30 euro
és akkor még hol a többi OFFICE meg ilyenek
Esetleg ha a gyereked szeretne jáccani akkor vedd meg a játékot neki esetenként 10-20 akár 50euroért.Köszi! majd ha lesz pénzem akkor megveszem de addig maradok ezeknél.
A felhasználók 90%-a illegális programokat használ.....minek csinálják ezt?
Mondjuk az nem gond a zsaruknak hogy tele vannak drogosokkal a disco-k?
Valahogy arról nemhallok a hírekben! -
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo #259 üzenetére
na csak megértettél mi a bajom
csodacsabi( bocsi ez kellet )
-
Vladi
nagyúr
link. Ez ma már történelem.
-
Endreas
tag
Szerintem meg az erőszak/rablás/sikkasztás/gyilkosság/.. mellett ezt is
kell csinálni(uk)!
Ez is bűnözés..Remélem ez csak a kezdet!
Mármint egyre több ilyen torrent-sz@rver fog lakat alá kerülni..
-
Draken
őstag
-
Djuree
félisten
neeeeee az ncore-t neeeeeeeee
vége a jó világnaksmswarezt meg nem nagyon foglalnak le. rengeteg pénzt keresnek vele, és csurran cseppen a hatóságnak is belőle
...és ez így van jól...koliba volt sexwarezes oldal haveroknak...sosem baszogatták őket pedig mindenhol hirdették....és rengeteg pénzt hozott...pedig csak a máshonnan szedett cuccot tették fel...
-
trassher
addikt
Na most kezdek elborulni agyilag
. Mi a f@sznak a torrent oldalakat b@szogatják mikor millió meg egy sms fizetős warez oldal van? Arról miért nem hallunk sose, hogy sms warez oldalak szervereit foglalják le? Könnyebb b@szogatni olyanokat akik nem sértenek törvényt? Kíváncsi lennék hány sms-es oldal tejel havi szinten a cikkben megnevezett szervezeteknek. Egy normális ügyet nem tudnak megoldani de 6 milliárd trafipaxx van az utakon, közbiztonság meg majdnem nulla.
Igen, megcsináltuk! -
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo #248 üzenetére
á-á volt már iylen máshol is :S
bár csak igazad legyen! -
AMDFan
addikt
-
AMDFan
addikt
Ez nem hasonlat volt, csak nem értetted amit mondtam.
Mégegyszer. Vannak php és python alapú torrentkliensek, de hogy nevezzük nevén a gyereket, pl. ilyen a torrentflux. Ha bérelsz bárhol egy webtárhelyet, oda felteszed magadnak a torrentfluxot és voila, kész a seedszervered. -
Vladi
nagyúr
Használt szerver eladó olcsón! Érdeklődni a 107-es telefonszámon.
Milyen már. Még kéken világító moddolt ház is van. A székeim nekem is ilyenek, kb a szobám is.
-
ClioRS
őstag
Példa a "jogvédő szervezetek" működésével kapcsolatban:
Szerveztünk egy koncertet a városban, 2 helyi fellépővel, illetve egy vendéggel. Mindenkivel lebeszéltük az árat és mindezek után még 28ezer forintot kellett fizetni a drága jogvédőknek azért, mert ők zenéltek.
Mikor fogják ők ennek a pénznek akárhányadát is látni? Miért kell egy szervezetnek fizetnem, miért nem elég az, hogy kifizetem a fellépőnek a díjat? Szívesebben fizettünk volna egy tizessel többet mindenkinek, minthogy ezeket tápláljuk pénzzel.
Úgyhogy nekem az a véleményem, hogy az egész jogvédő banda elmehet a francba!
-
legiaap
félisten
válasz
WonderCSabo #248 üzenetére
Van rá esély, hogy elszálljanak az arányok.
Anno a CinemaStore is elszállt, most újra működik igaz kicsit másik névvel, de az arányok eltűntek és újra kellett regisztrálni.
Lehet ezeken az oldalakon is az lesz, bár ne legyen igazam. -
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo #246 üzenetére
az azt kérdezte h mi votl a tiedé mert azt nem értettm
am ezen akdtam ki nálad:
Ennyi. A pár napot kibírjátok torrent nélkül.
és irtam rá:
h az arányom viszont uszni fogröviden
am a kérdésre nem irtál amit kérdtem szoval ...
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo #242 üzenetére
was?
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
RizeAllard #238 üzenetére
Ezért itt akkor is megennének, ha csak egyszer írtad volna be...
Az átlagfizetés (nettóban legalábbis) a 100000.- forintot sem érné el, ha nem húzná föl a néhány milliós keresetű ember fizetése.
És itt is van erre a válasz a hwsw fórumán:
ZoliVaio
tegnap, 20:26 +nCore+ Szerintem neked kellene végiggondolnod a dolgokat. Tudom hogy fáj, hogy csóró vagy, de ez akkor sem legális dolog volt-és szerintem lesz is-, ugyhogy ne sirjon a szád. Ez van, a csórókat sosem szerette senki, lévén nem tudtak vásárolni, ugyhogy ne lepödj meg ha most sem fogja a rendörség azért hagyni a dolgot, mert jaj vanakinek nincs pénze. Az okt.23-as dologra meg hagy ne reagáljak, ugylátom nem lennél elég okos vitapartner.Erről ennyit... törődj bele hogy nem szeret senki... hazánkban amúgy sem érdemes keveset lopni, mert akkor börtönben kötsz ki... milliárdokat kell lopni/sikkasztani, és akkor börtön helyett a parlamentben fogsz kikötni, és kilóra megvehetsz mindenkit aki meg akarna büntetni...
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo #239 üzenetére
de oylan jo kiadni iylenkor mindnet
amugy ez neekd szolt:engem az zavar h az arányom k bizti h nem kapom vissza, és ink seedelek isohuntra máskor wáwá
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RizeAllard #238 üzenetére
Azért a szabadság nem sérült még emiatt.
-
RizeAllard
csendes tag
Jobb dolguk nem volt?? Inkább a fizetős warez oldalakat b@...tassák. Meg esetleg az olyan oldalakat felügyeljék ahol adatlopás történik... Az meg a másik, hogy ne csodálkozzanak a kiadók, hogy mindenki torrenten akarja beszerezni a nézni, hallgatni, illetve olvasni valót ha egy nyomorult 150 oldalas könyv is 3000Ft-ba, egy DVD 5000,-Ft-ba stb. kerülnek míg az átlag fizetés nem éri el a 140000,-Ft-ot...
Jah és még egy dolog: " Az internet a szabad információ áramlás érdekében lett létre hozzva." Hol itt a szabadság???
-
RizeAllard
csendes tag
Jobb dolguk nem volt?? Inkább a fizetős warez oldalakat b@...tassák. Meg esetleg az olyan oldalakat felügyeljék ahol adatlopás történik... Az meg a másik, hogy ne csodálkozzanak a kiadók, hogy mindenki torrenten akarja beszerezni a nézni, hallgatni, illetve olvasni valót ha egy nyomorult 150 oldalas könyv is 3000Ft-ba, egy DVD 5000,-Ft-ba stb. kerülnek míg az átlag fizetés nem éri el a 140000,-Ft-ot...
Jah és még egy dolog: " Az internet a szabad információ áramlás érdekében lett létre hozzva." Hol itt a szabadság???
-
marcus.fenix
aktív tag
Jól odab@asztak...
Ezután, ha nagyon kell valami, akkor kénytelen leszek a többszáz ingyenes, regisztráció nélkül is működő külföldi trackerek egyikének segítségével leszedni...
-
qdak
addikt
dik... a proféta
ha tudnád h a format c után az összes cuccot visszaszedem ha nem csinálsz mást is vele, és nem vok monitorfüggö ha tudok mást is csinálni, de ha ép más dolga vana kedvesemnek is, meg kedvem van filmezni hát had filmezzek már ha megengededahoyg lenry is irta ... ennyi a viszaszedés
engem az zavar h az arányom k bizti h nerm kapom vissza, és ink seedelek isohuntra máskor wáwá
-
-
elistvan
őstag
Ki beszélt itt vegyesboltról? Ne keverjük a szezont a fazonnal. Maga a techológia inygenes, hogy végfelhasználók közt nagysebességgel közvetlen eljut a hibamentes anyag, addig amíg nem jogvédett anyagot küldessz. Linuxot pl gyakorta terjesztenek torrenten totál legálisan.
Ráadásul a smswebben az a cink hogy a mobilszolgáltató is kap ugye emelt díjas részesedést a pénzből. Szóval ha nem banki befizetés van akkor a mobilcég is sáros közvetetten.
-
Gyuri16
senior tag
nCore blogjaban uj info. ez alapjan ugy tunik egy darabig mashonnan kell szedni a napi betevot.
-
zH.
senior tag
pár hét és mindegyik megy.. sünök..
-
AMDFan
addikt
És az internet szolgáltató vagy a szerverhoszting szolgáltató nem bűnös "jogvédett tartalmak terjesztésének elősegítésben"?
Szerintem abszolút ügyvédtől függ, hogy a seed szerver tulaja mit hoz ki belőle. Attól függ, hogy mennyire értetik meg a bíróval, az egész lényegét.De mondok más példát. Ha előfizetsz webhostingra, és felteszel egy php alapú torrentklienst, és feltört szoftvereket töltessz vele, abban a webhosting szolgáltató bűnös?
-
Newyorker
addikt
Hülyeséget mondott ah haverod! A lefoglalt gépkocsik felett a rendőrség addig dönt, amíg az ügy nyomozati szakban van, majd átkerül bíróságiba onnantól a bíróság ítélekezik felette. És az se mind1 miért lett lefoglalva, úgy mint a bcs eszköze, azaz azzal követték el, mert akkor az eljárás végén visszakapja, vagy mert lopott volt, akkor meg a sértett kapja vissza!
-
tomazin
veterán
Gratulálok.
első részére csak annyi:hülye vagy
a második részére meg:nagyon örülök neki,h sportolsz,de képzeld el vannak olyan emberek - és pont azok a nagyon véznák,vagy nagyon dagadtak - akiknek ilyen az alkatuk,és ha megfeszülnek se tudnak máshogy kinézni,legalábbis olyan csodásan biztos nem mint te.Szóval menjél fussál,ússzál meg amit jól esik,de a hülyeségek magyarázását légyszi hagyd abba.
köszi
-
Keksz
senior tag
Jó ez a videó, de a legjobb az 500TB a hírben.
Szóval a szervereket délutánig foglalták le (pl. 16 óra), elvitték vmi irodába, akkor még le voltak plombálva. Tuti nem túlóráztak vagy dolgoztak ezen egész éjjel. Ez mégis csak állami szervezet.
Majd mire ez a videó kikerült, ma 12:00, addigra vki reggel 8-tól, mert azt sem hiszem hogy a az ottani IT elöbb kezdene, 4 óra alatt átnézte a videón saccra 20 gép tartalmát, azaz szétcsavarozta és vhogy leolvasta hogy mekkorák a winyók. Mert ugye szétszedni nem szedheti...
Arról nem is beszélve hogy kitudja milyen raidben voltak, de ők már az akció után pár órávaé 500 TB adatról beszélnek.
Azaz ha 50 gép is volt, akkor mind 10TB-os volt átlagban :-D -
AMDFan
addikt
a seed szerver lényege, hogy jogvédett anyagot oszt meg, tölt fel. ami Magyarországon törvénybe ütközik.
A seed szerver lényege, hogy adatot oszt meg, tölt fel, ami sehol a világon nem ütközik törvénybe. A torrent mint olyan, NEM illegális. Onnantól kezdve illegális, hogy jogvédett anyagokat forgalmaznak torrenten keresztül. Már nem azért de vadásztőrt is bárki vehet, de addig nem illegális ameddig nem sebesít meg vele valakit. Vagy ott vannak az utcai sportmotorok, mindenki tudja, hogy ember nincs aki betartja a sebességhatárokat aki sportmotorral jár, mégsem illegális a használata. Ennyiről szól a sztori.
-
-
TeeBee73
veterán
Már DOS alatt is volt unformat parancs, Win alatt is van hozzá progi, ha kell Bootolható PenDrive-ról is kiválóan működik.
Más: 2001-ben vettük fel a második lemezünket a reklámoff Stúdióban. 6 nap került utazással, kajával, 1(!) db. mesterlemezzel, keveréssel, stúdióidővel együtt, fejenként cirka 120k-ba. A lemezcég, ahova leszerződtünk, időközben becsődölt. A friss anyagunkat 3 nap után le lehetett tölteni a netről. A Szerzői Jogvédelemre már nem maradt pénzünk. Saját kiadásban, 3 oldalas (kihajtható, mielőtt belekötnek) borítóval nyomtuk a lemezeinket a bulikon 500 pengőért, dedikálással. Az ASVA meg kapja be a MAHASZ-szal együtt, a 4-500%-os haszonkulcsukkal!
Aki azt mondja, hogy perelhettünk volna utólag, az meg gondolkodjon kicsit...
(Egy volt zenész)MOD: #195: WonderCSabo: Nézd meg, a rendőri állomány összetételét, (nem tudom, a neten van-e róla info), innen látható, hogy a járőrökből/helyszínelőkből/KMB-ból csúnyán hiány van, de kávéfőző "alseből" meg túltengés. Ugyan ez van pl. a "terrorelhárítóknál".
-
AMDFan
addikt
válasz
#95590400 #192 üzenetére
Ez abszolút nem törvényszerű, hogy feketén szolgáltatattak. Persze a legtöbben igen, de van kivétel, nézz csak körül. Több szolgáltató céget alapított a seed szerver szolgáltatásra. És kiadni egy távoli asztal elérést éppolyan legális internetes szolgáltatás mint mondjuk a szerver vagy webhosting.
UI: maguk a végrehajtó rendőrök a legkisebb láncszem a gépezetben. Nem lehet őket hibáztatni a munkájukat végezték, ez TÉNY és nem tagadhatják meg a munkájuk elvégzését ideológiai okokból. Akikre lehet dobálni a sarat az a Proart és ASVA féle szemét intézmények.
-
legiaap
félisten
Van egy ismerősöm a rendőrségnél és ő mondta, hogy pl. mikor lefoglalnak egy autót, ami mondjuk rablásban vett részt, vagy valami bűncselekményben, akkor először maguk közt árverezik el jó olcsón, azt ha nem kel el, akkor az apehnek passzolják és ő árverez.
Gondolom ezeket a gépeket maguk közt tartják és belőlük lesznek majd a power userek ha beindulnak újra az oldalak.
Nevetségesek! -
kpal
nagyúr
És vajon mi lesz a sorsa a lefoglalt gépeknek talán be zuzzák ? Volt 1-2szép pc házikó szivesen elfogadnám mielőtt megsemisitik.
-
-
syC
addikt
Éljen magyarország és a béerefká
-
elistvan
őstag
válasz
WhiteWalker #204 üzenetére
Nem feltétlen, ugyanis a 2 dolog ugyanarról a szerverről is üzemelhet azaz a letöltött anyagot is árulhatja smsweb keretein belül a kedves szervertulaj nem? A közös bennük, hogy nagy mennyiségű illegális (adómentes) haszonra lehet vele szert tenni.
-
WhiteWalker
nagyúr
a seed szerver és a torrent oldal pl ncore, azért az 2 különálló bolygó,ezt ne keverjük már össze,mivel a tracker oldalon nincsenek effektive illegális file-ok
gondolom most egy picit a tulajok lelőtték az oldalakat , majd ha elmegy a vihar restart lesz -
elistvan
őstag
Szerintem te nem látod át a dolgot rendesen. Maga torrent legális amíg ingyenes tartalmat osztasz meg vagy magáncélra (azaz nem haszonszerzés céljából) töltessz le.Nem maga a torrent zavarta a rendőröket, de a seedserver ugye nincs ingyen az illegális cuccból való haszonszerzés (smswebből pénz folyik be, meg seedszerver bérlés) az nem tetszett nekik.
-
x007
tag
jóvan, látom a ph razzia forumot is kezdik ellepni a vérpistikék
-
Hestiana
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest