Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
EZT minden fikázónak
ismét a deus exet tudom felhozni, kellett gondolkodni, ezerféle útvonalon lehetett eljutni a célig és ha nem fejlesztetted a képességeid végigsem bírtad vinni a játékot, a 15 éves angolul nem tudók meg végképp kiestek a sorból mert döntéseket kellett hozni amit érteni kellett...
a mass effectet is mondhatnám stbennyi erővel mindig is szarok voltak a játékok mert ha fejbe lőttek csak lejjebb ment a hp-d nem meghaltál...
és már ne haragudj de láttál 17 percet és elmondod h szar, ráadásul ez csak a menekülés volt nem maga a küldetés, honnan tudod h a küldetést h kell megcsinálni? hányféleképpen lehet meg h működik a térkép? veszélyjelzés régen is volt csak nem ennyire vizuálisan...
ha annyira a szabályaid szerint akarsz játszani akkor nyomd úgy végig h nem ér lövés, sérülés és nem fog zavarni a hp dolog -
akkoristony
csendes tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
az az igazság, hogy én elfogult vagyok. nem igazán szeretem a játékokat, van kb 6-7 amivel egyáltalán játszottam. a hitman-re is a film után figyeltem fel. egyszerűen tetszik, legyen bármilyen.
amúgy abszolút megértem amit mondasz -attól hogy nem játszom, még tájékozódom-, de kevésbé tudom átérezni. engem nem érint olyan mélyen a játékok elegyszerűsödése. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az a film tényleg mekkora fos volt. Ott is Rambo-t csináltak a 47-esből. Nem szólt semmi másról. Az volt a kedvenc részem, amikor két fegyverrel lövöldözik a folyosón...

Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest