Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Lehet rambózni is persze, csak akkor fölösleges ilyen stílusú játékkal játszani, ott vannak az agyatlan lövöldözős játékok. Az hogy csak a célszemélyt öld meg, ahhoz elég sokat kell logikázni(végigjátszás nélkül meg főleg), legalábbis ahogy haladsz a játékban, egyre nehezebb lesz az ember dolga. Például van egy pálya ahol a célszemély házában valami gyerekzsúr van, és betudsz öltözni bohócnak(
), és betudsz jutni a házba mindenféle probléma nélkül, de le is tudsz gyilkolni a kutyától kezdve a kertészen át mindenkit, csak szerintem az megöli a játék hangulatát. -
MrBrooks
tag
Jöjjön csak, jöjjön. Az első rész korszakalkotó volt. Imádtuk haverral tolni, és a Gellért hoteles pálya... Óóóószöm! Mindegyik része jó volt, de az 1-es és a Blood money mindent vitt!
-
Inv1sus
addikt
Én pont most játszom végig a hitman részeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolfman
veterán
Én meg az elsőt vagy 5x, a másodikat 2x, a harmadikat egyszer a negyediket 3x!

Az első rész ma már picit kopottas, de számomra egy olyan hangulata van amit kénytelen vagyok időről időre újra átélni!
Egyetlen hátránya, hogy nem lehet menteni menet közben.Mivel mindegyik rész nagyon bejön, kedvenc sorozatom, így simán jöhet még belőle!
-
Gude
senior tag
Biztos így van ha ennyien szeretik,de mindig volt amit szívesebben kipróbáltam.

-
Gude
senior tag
Nálam kimaradtak a hitmenek.Talán majd erre rápróbálok

-
wikings2
őstag
Na ez is ott lesz a polcon azt hiszem.

-
Akos96
senior tag
Remélem, hasonló lesz, mint a Blood Money, szerintem az a legjobban eltalált rész.

-
bigadam94
tag
Jöjjön csak, jöjjön..

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), és betudsz jutni a házba mindenféle probléma nélkül, de le is tudsz gyilkolni a kutyától kezdve a kertészen át mindenkit, csak szerintem az megöli a játék hangulatát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)