Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Nekem is volt gondom az áram ellátással. Az általam már említett STlab külső dobozon kapcsolóval lehet választani, hogy külső áramforrás van, vagy az adatkábelről vegye az energiát. Ha csak az USB adatkábelt dugtam be, akkor többször hallottam, hogy leáll és újr felpörög a vinyó, néha használhatatlanul lelassítva a másolást (meg hát eleve nem egészséges). Ha ugyanebbe az USB portba bedugtam a power kábelt és ennek az Y részébe az adatkábelt (tehát csak 1 USB portot használtam el) és átkapcsoltam a racken, hogy external powert használok, akkor nnem volt semmi gond. Végül fogtam ezt az USB adatkábel és power kábelt, összebandázsoltam és most így használom.
Egyébként a jelenség a desktop gépemen (Enermax táp) és a notebookomon (Dell) is jelentkezett. Egy viszonylag régebbi 6GB-os Hitachi HDD van a rackben. -
Pompi
nagyúr
Én hasonlót használok: [L]http://www.sunsway.com.hk/products/usb2-ide.html[/L]
Ennek 2600 forint a nettó nagyker ára.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest