Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Nekem is volt gondom az áram ellátással. Az általam már említett STlab külső dobozon kapcsolóval lehet választani, hogy külső áramforrás van, vagy az adatkábelről vegye az energiát. Ha csak az USB adatkábelt dugtam be, akkor többször hallottam, hogy leáll és újr felpörög a vinyó, néha használhatatlanul lelassítva a másolást (meg hát eleve nem egészséges). Ha ugyanebbe az USB portba bedugtam a power kábelt és ennek az Y részébe az adatkábelt (tehát csak 1 USB portot használtam el) és átkapcsoltam a racken, hogy external powert használok, akkor nnem volt semmi gond. Végül fogtam ezt az USB adatkábel és power kábelt, összebandázsoltam és most így használom.
Egyébként a jelenség a desktop gépemen (Enermax táp) és a notebookomon (Dell) is jelentkezett. Egy viszonylag régebbi 6GB-os Hitachi HDD van a rackben.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest