Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Belvaros
tag
Puff neki, beletrafáltál :P, most minden rémálmodat valóra váltom! :DDD Képzeld, jószerivel (!)csak(!) a notebook-on használom, mindenfelé azzal járok nap mint nap és mióta megvan, alig
kapcsoltam be az asztali gépet, legutóbb úgy két hete :).
Én ezekre válaszoltam:
#6 Egy USB port nem tud hosszú távon elegendő tápot adni a vinyónak.
#8 Egy, azaz 1/egyetlen USB port tápfeszültsége nem elég huzamosabb használathoz. Ezért kell a másik (így óhatatlanul kettőt használ), vagy a PS/2 átalakító.
Az állításomat nem cáfoltad, mert egy-két HDD-ből indulsz ki, ami nem statisztikai jellegű.
1. Az az egy-két HDD a topikba beíró fórumtársakkal együtt egész pontosan 10db (plussz a Tied) :).
2. Foglalkozásomból eredően akár már holnap is kipróbálhatom másik 10 HDD-n :).
3. Én feldobtam a labdát, aki akarja, nálam a party-n kipróbálhatja a HDD-jét (notebook-ban, igény szerint aksiról is) :) :U.
4. Megint átfutottam a topikot és úgy látom, hogy a saját tapasztalatai alapján itt mindenki egytől-egyig annak az ellenkezőjéről számolt be, mint amit Te állítasz, specifikáció ide vagy oda. Egyedül Pompinak voltak átmeneti ''szervezési'' gondjai, de neki is megy EGY USB-ről és látható, hogy csak a rack kialakítása miatt kellett okoskodnia. Az én vinyóim (Toshiba) specifikációja szerint többet eszik mint kellene, mégis megy... mit megy, rohan! :) A egyik kollégámnak Fujitsu van (neki is notival), a másiknak Hitachi-ai és mindenki egyetlen porton használja minden gond nélkül.
Ha neked ez nem elég statisztika, akkor sajnálom :).
Részemről a téma over :)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest