Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
erdoke
titán
''Egyszerűen az USB port max. leadott teljesítménye nem éri el a HDD névleges maximális teljesítményigényét. Ettől persze még mehet az esetek 90 %-ában jól a vinyó, különösen ha nincs hosszú folyamatos másolás, hiszen a maximális teljesítményt ritkán veszi fel. Mondhatnám úgy is, hogyha elindult, akkor már jók az esélyek''
Itt fejtettem ki részletesen az állításom. Mivel a válasz gomb használatát még nem sikerült elsajátítanod a téma első felében, ezért pontosan nem tudni, hogy a #20-as válaszodat melyik hozzászólásomra szántad. Mivel az idézett után van, gondolom arra.
Ahogy írtam, az én vinyóm (5400 rpm Hitachi 8 MB cache) is elmegy 1 db USB-ről az asztali gépen, ezért nem is írhattam az általad nekem tulajdonított 'nem fog menni' tartalmú megszólalást. Majd próbálj ki a laptopodon is akkumulátoros üzemmódban egy átlagos mai noti HDD-t (általam belinkeltek azok, sőt fogyasztásukat tekintve inkább az alattiak, lévén csak 4200 rpm-esek. A Toshiba ráadásul egy különösen alacsony fogyasztású darab, mégis 500 mA fölötti), és akkor meglátod.
Ha a mondanivalóm lényegét nézzük: Nem számíthatunk arra, hogy minden gépben, minden körülmény között le fog az az USB port a névlegesnél akár 40-60%-al nagyobb teljesítményt. A valóság is ezt igazolja, mégha gyakran megy is egyetlen portról.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Használt külső HDD, 500/1000GB
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Kingston NV1 500GB M2 NVMe SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest