Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• erdoke

titán

válasz Belvaros #31 üzenetére

''Egyszerűen az USB port max. leadott teljesítménye nem éri el a HDD névleges maximális teljesítményigényét. Ettől persze még mehet az esetek 90 %-ában jól a vinyó, különösen ha nincs hosszú folyamatos másolás, hiszen a maximális teljesítményt ritkán veszi fel. Mondhatnám úgy is, hogyha elindult, akkor már jók az esélyek''

Itt fejtettem ki részletesen az állításom. Mivel a válasz gomb használatát még nem sikerült elsajátítanod a téma első felében, ezért pontosan nem tudni, hogy a #20-as válaszodat melyik hozzászólásomra szántad. Mivel az idézett után van, gondolom arra.
    Ahogy írtam, az én vinyóm (5400 rpm Hitachi 8 MB cache) is elmegy 1 db USB-ről az asztali gépen, ezért nem is írhattam az általad nekem tulajdonított 'nem fog menni' tartalmú megszólalást. Majd próbálj ki a laptopodon is akkumulátoros üzemmódban egy átlagos mai noti HDD-t (általam belinkeltek azok, sőt fogyasztásukat tekintve inkább az alattiak, lévén csak 4200 rpm-esek. A Toshiba ráadásul egy különösen alacsony fogyasztású darab, mégis 500 mA fölötti), és akkor meglátod.

Ha a mondanivalóm lényegét nézzük: Nem számíthatunk arra, hogy minden gépben, minden körülmény között le fog az az USB port a névlegesnél akár 40-60%-al nagyobb teljesítményt. A valóság is ezt igazolja, mégha gyakran megy is egyetlen portról.

Aktív témák