Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fujifilm X
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Nyaron a horvat tengerparton keresgeltem hotspotokat... az ottani T-mobile (HTmobile), es a Vodafone (VIPnet) sem reklamozta a nemzetkozi roamingot... meg van remeny... :)
A cikk olvasasa soran egyebkent az jutott az eszembe, hogy milyen csodas dolog amikor ket, teljesen kulonallo, fuggetlen, kulfoldi hatteru, nemzetkozi meretu tavkozlesi ceg ilyen szep osszhangban megvalosit valamit, ami mindkettejuknek es a felhasznaloknak is kozos erdeke.... :DDD
Sietni kell az ilyen sajtohirekkel, csak par honap, es a T-Mobile-T-Com egyuttmukodes mar nem is hangzik olyan jol.... ;] -
csabika25
aktív tag
És vajon a nemzetközi roamingot mikor oldják meg? Múlt héten voltam Berlinben, ahol be tudtam volna lépni az ottani T-Mobile WLAN hálózatába, ha a magyar szolgáltató is tagja lenne a roamingnak. De a magyar az egyetlen T-Mobile szolgáltató, aki nem tagja a szolgáltatásnak...
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest