Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Persze, érthető.
Van egy sztorim. Feladatom volt, hogy mindegyik gépen összeírjam a használt (és feltelepített) szoftverek listáját (a közelgő BSA által kilátásba helyezett ellenőrzés végett). Ez minden esetben könnyedén ment. Kihangsúlyoztam, hogy ezek után ne telepítsenek fel semmit sem, kivéve, ha freeware vagy shareware programról van szó. Mondanom sem kell, hogy volt olyan eset, mikor nem így történt.
Persze, ezzel nem csak BSA előtt volt égés, hanem valamilyen szinten az én munkám is kárba vészett.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülye emberekből állt a majdnem 200 fős csapat, csupán azt, hogy a felhasználó sok esetben kiszámíthatatlan. Én ezért is nagyon örülnék egy ilyen terminálos rendszernek. Igaz, 200 gép helyett már rizikósabb, de kisebb irodákba jó. Még ''atomtámadás ellen is véd''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- 4gen i7 GAMER pc
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, ezzel nem csak BSA előtt volt égés, hanem valamilyen szinten az én munkám is kárba vészett.