Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
Flashcash #47 üzenetére
Ez azért érdekes, mert a fej alatti légpárna csak bizonyos fordulat felett jön létre. Nem hiszem, hogy használat közben állítgatná a fordulatot, mert így nem lenne elég stabil a légpárna. Szerintem ez inkább olyan megoldás lehet (amit a Hitachi már egy ideje alkalmaz), hogy ha nincs terhelés, akkor kihúzza a fejet a parkolóhelyre, a lemez fordulatát pedig csökkenti. Ha hozzányúlsz a vincsihet, akkor visszagyorsítja 7200-ra, és berántja a fejeket.
-
Lipton
őstag
Ha reálisan gondolkodsz, akkor a legtöbb embernek felesleges 750 giga hely. Persze ki lehet használni, DVD iso-kat és milliónyi xvidet, zenét lehet tárolni rajta, de ezek olyan cuccok, ahol nem túl fontos a gyors betöltés. DVD íráshoz se kell, ahhoz se, hogy torrenten seedeld a cuccokat, ahhoz se amikor megnézed a gépen a filmet, vagy zenét hallgatsz.
A DV avikat se szokták az emberek vincsin tárolni, ahhoz még a 750 giga se lenne elég. Általában lemásolják az anyagot a kazettáról (itt ugye nem érdekes a sebesség, mert úgyis lassú a kamera miatt), tömörítik és kiírják lemezre. Na meg nem hiszem, hogy az emberek naponta kameráznak annyit, hogy ez gondot jelentsen.
Nem vagyok a sebesség ellen, csak nem értem ezt a fanyalgást. Általában ekkora vincsiket adattárolásra használnak, ott pedig nincs szükség nagy tempóra.
Ha gyorsabb vincsi kell, akkor nem ilyen fajtát kell venni, ilyen egyszerű.
Azzal se értek egyet, hogy kevés a 10 dollárnyi megtakarítás. Több millió darabnál már nem mindegy, hogy mennyit fogyaszt egy meghajtó, mennyire szennyezi a környezetet. -
Lipton
őstag
Adattároló vincsinek bőven elég az alacsonyabb fordulat is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyszerű trükkel csökkentik a GreenPower merevlemezek fogyasztását.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest