Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz Integra #49 üzenetére

Üdv!

Nekem például a zenei anyagom egyre nagyobb része ogg, mert egyszerűen sokkal több lehetőséget látok benne, mint az mp3-ban és ráadásul teljesen ingyenes. Ezért választottam olyan lejátszót, ami q10-ig tudja az ogg-ot. Szóval sokkal szimpatikusabb formátum. De egyébként van wma-m is bőven (ezt már kevésbé tartom jónak, de nem árt, ha tudja a lejátszó).

Abban szerintem mindenesetre megegyezhetünk, hogy minél több formátumot ismer a lejátszód, annál jobb. Persze az sem mellékes, hogy a támogatott formátumokat azonosan jó minőségben tudja megszólaltatni a lejátszó (már amennyire ez a formátumbeli különbségek miatt lehetséges).

Az új Sony-t pedig sztem csak azért mertük itt páran már megjelenése előtt kritizálni, mert a megelőző mp3-player-eire mind jellemző volt az általam a #20-as HSZ-ben leírt probléma (mp3 gyéren szól) és félő, hogy ez ennél a modellnél sem lesz másképp a már szintén kifejtett ok(ok) miatt.

Egyébként én is elismerem, hogy a Sony desiger-ei tehetségesek, de valahogy mp3 lejátszók terén nálam még nem tudtak bizonyítani és az új termék sem nyerte el a tetszésemet a képek alapján. :(

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák