Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Den

veterán

válasz <Adamsky> #39 üzenetére

Igen ebben a témában valóbban nehéz engem meggyőzni, ennek több oka van.
    Egyrészt nem bírom a zajt és a túl nagy hangerejű dolgokat és ezzel az ismerettségi körömben sokan vannak így. tévét is kis hangerő mellett nézem zenét sem üvöltetem.
    Persze ez még nem érv más ettől szeretheti a hangos zenét. Viszon mindig megdöbbenek ha belehallgatok óvatlanul pl öcsém mp3 lejátszójába és olyan hangerővel szólal meg hogy szinte a hallóidegem hasogat. Ez egyszerűen nem lehet egészséges, ekkora hangerőt semmi nem indokol. És sokszor jártam így másokkal is (''ezt hallgasd meg, milyen jó...''). Vagy említhetném amikor tőlem méterekre lévő emer fülhallgatójából tisztán hallom a zenét. Ennek a helyességéről és szükségességéről valóbban nem fogsz tudni meggyőzni. A környezezeti jaj elnyomása sem érv, mert már a környezeti zaj is_ártalmas_.
    Ahhoz meg részvétem ha valakinek többet ér hogy a legnagyobb utcazaj közepette is tökéletes zenei élményben legyen része, mint a hallása.

A bmw-s példa nagyon béna de azért annyit reagálok rá, hogy ha az lenne az opció hogy a kocsi 120-al megy csak, de tankolás nélkül megtesz 1000 kilométert, vagy megy ugyan 250-el de 150 kilométerenként tankolni kell akkor én pl biztos a lassabbat választanám, és érzésem szerint sokan mások is.

Új hozzászólás Aktív témák