- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
<Adamsky> #39 üzenetére
Igen ebben a témában valóbban nehéz engem meggyőzni, ennek több oka van.
Egyrészt nem bírom a zajt és a túl nagy hangerejű dolgokat és ezzel az ismerettségi körömben sokan vannak így. tévét is kis hangerő mellett nézem zenét sem üvöltetem.
Persze ez még nem érv más ettől szeretheti a hangos zenét. Viszon mindig megdöbbenek ha belehallgatok óvatlanul pl öcsém mp3 lejátszójába és olyan hangerővel szólal meg hogy szinte a hallóidegem hasogat. Ez egyszerűen nem lehet egészséges, ekkora hangerőt semmi nem indokol. És sokszor jártam így másokkal is (''ezt hallgasd meg, milyen jó...''). Vagy említhetném amikor tőlem méterekre lévő emer fülhallgatójából tisztán hallom a zenét. Ennek a helyességéről és szükségességéről valóbban nem fogsz tudni meggyőzni. A környezezeti jaj elnyomása sem érv, mert már a környezeti zaj is_ártalmas_.
Ahhoz meg részvétem ha valakinek többet ér hogy a legnagyobb utcazaj közepette is tökéletes zenei élményben legyen része, mint a hallása.
A bmw-s példa nagyon béna de azért annyit reagálok rá, hogy ha az lenne az opció hogy a kocsi 120-al megy csak, de tankolás nélkül megtesz 1000 kilométert, vagy megy ugyan 250-el de 150 kilométerenként tankolni kell akkor én pl biztos a lassabbat választanám, és érzésem szerint sokan mások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest