- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Figy, van itthon egy gép K7S5A alaplappal, ami lassan 2 éve működik hibátlanul. Emellett volt dolgom más ECS lapokkal is (pl. P6S5AT, ami gyorsabb volt a SiS635 chipsettel, mint az Intel 815-ös ''vackok'').
Valamint nem árt tudni, hogy az ECS gyártja a PCPartner lapjait, meg mittomén még kinek (Talán Matsonic is). Ugyanazt a lapot (csak mondjuk más a PCB színe) 3-4 ''gyártó'' forgalmazza. Tényleg de sz*r...
De mondom, mindenkinek lehet sztereotípiája, amit nagyon nehéz (ha nem lehetetlen) megváltoztatni. Van, aki az Abitot utálja (én special Abit-párti vagyok nagyon rég), van aki az Asusra teszi a voksát (nekem nem volt vele jó tapasztalatom soha), szóval kinek mi tetszik, mit élt át.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jövőre több tucatnyi új vezérlőt kíván saját márkaneve alatt piacra dobni a tajvani cég.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest