- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comm
senior tag
Nekem is volt két ECS lapom és nagyon stabilak voltak.Az egyik Matsonic köntösbe volt, de u.a. volt mint az ECS név alatt futó termék.Ha jó karikat fognak nyomni, biztosan benevezek 1-re
-
sdrahos
csendes tag
Nekem spec semmi bajom nincs vele, igaz volt egy 845ös Inteles lapom, ami kb 1,5 év után kondis lett.
Hallottam már arról is hogy volt egy két rossz szériája....
De meik gyártónak nem?? Lehet hogy esetleg az ECSnek több hibás széria jut de ez az árban is megmutatkozik.
Az Inno se tartozik valami nagy gyártók közé, mégis (egy két melléfogás után) tudnak jókat csinálni. -
LordX
veterán
Khm.. egy időben az ECS gyártotta az Intel lapokat, ASUS-nak volt (van?) beszállítója, hogy csak alktatrész''gyártókat'' (valójában ECS-és-társai-felcimkézők) mondjak.
Arról ne is szóljunk, hogy a Dell, HP alaplapjait az ECS csinálja (vagy legalább is csinálta nemrég is.)
Kb. egy éve néztem, hogy volumenre az ECS a legnagyobb, nem pedig az egyik. -
Peet
senior tag
Én csak egy átlag felhasználó vagyok, semmi több, de azt tudom, hogy a ECS K7S5A alaplapommal semmi gondom nem volt, a ''nagy'' MSI -vel (konkrétan: K8N Neo 2 Platinum 54G) meg itt szívok. Már egyet visszavittem mert szar volt, de a mostani is művel érdekes dolgokat.
Szóval az ECS a szememben (tapasztalataim alapján) legalább akkora márka mint az MSI!!!
Lehet ez nevetséges, mégis így van. Én is nagyobbra tartottam az MSI-t míg megnem vettem ezt a lapot.
Persze nagyon nem panaszkodom, jó kis lap ez meg minden, de ami a stabilitást illeti, ott az ECS viszi a pálmát! -
Yutani
nagyúr
Figy, van itthon egy gép K7S5A alaplappal, ami lassan 2 éve működik hibátlanul. Emellett volt dolgom más ECS lapokkal is (pl. P6S5AT, ami gyorsabb volt a SiS635 chipsettel, mint az Intel 815-ös ''vackok'').
Valamint nem árt tudni, hogy az ECS gyártja a PCPartner lapjait, meg mittomén még kinek (Talán Matsonic is). Ugyanazt a lapot (csak mondjuk más a PCB színe) 3-4 ''gyártó'' forgalmazza. Tényleg de sz*r...
De mondom, mindenkinek lehet sztereotípiája, amit nagyon nehéz (ha nem lehetetlen) megváltoztatni. Van, aki az Abitot utálja (én special Abit-párti vagyok nagyon rég), van aki az Asusra teszi a voksát (nekem nem volt vele jó tapasztalatom soha), szóval kinek mi tetszik, mit élt át. -
end73
aktív tag
hosszú évek tapasztalata alapján jelentettem ki,h szar!!, ha neked mások a tapasztalataid annak örülök.
Azonban 20 ECS termékből (barebone pc,alaplap) 15-el ''fos'' van akkor az szerinted jó arány??
Az ECS esetében az olcsó = a szarral.
téma lezárva részemről.
Yutani: a mennyiségből nem következik, h egy termék minőségi is.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Ha szemetet gyártana az ECS, akkor nem lenne az egyik legnagyobb alaplapgyártó, és már rég éhenhaltak volna.
Egyébként is, sok VGA kártyát készen vesznek a forgalmazók, csak felcímkézik őket. Nem teljesen mindegy, hogy ECS, Inno3D vagy MSI címke van ugyanazon a kártyán? Már ha a körítést nem vesszük figyelembe, sok esetben differenciálja az árakat. -
Thomas1
addikt
Szerintem az ECS nem rossz gyártó. Pl. a K7S5A lapnak mekkora sikere volt, és nem véletlenül.
Az Nforce2-es lapjuk sem rossz. -
ftc
nagyúr
Nah végre egy jó hír a köv VGA-m ECS lesz....
-
end73
aktív tag
és a sok szemét ismét elárasztja a piacot, a szervízesek imádni fogják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jövőre több tucatnyi új vezérlőt kíván saját márkaneve alatt piacra dobni a tajvani cég.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest