Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
igazából hülyeség a kijelzőt hiányolni róla
(bár én sem értem, hogy ezt hogy lehet már szinte előnyként tálalni),
elvégre pont ez a koncepció alapja: nem kell rá,
ez a lejátszó nem olyan stílusú zenehallgatásra készült, ami kijelzőt igényelne.
csak az a fura, hogy véletlenszerű lejátszást szinte mindegyik másik tud,
viszont azok közül soknál van lehetősége az embernek futtában összeállítani egy playlistet
(értsd: magán a lejátszón), és akkor akár az is mehet randomban.
Azt meg nekem ne magyarázza meg az Apple (meg más se), hogy az itunes algoritmusa
olyan hatékonyan válogatja össze a nótáimat, hogy magam sem tudnám jobban
Különben is: foobar2000-en hallgatok zenét a PC-n,
már az ötlet is viszolyogtat, hogy váltanom kelljen itunes-ra,
pláne ha azért, hogy ne tapogatózzon sötétben, amikor a shuffle-re kell generálni.
Mert ugye azt figyeli a sw, hogy miket hallgat az ember a gépen,
szóval ha valaki az iTunest csak arra használná, hogy fel tudja rakni a zenét az iPod-ra,
akkor a proginak semmi támpontja nem lenne.
Azzal meg nem is számol a Shuffle koncepció, hogy vannak,
akik nem hallgatnak zenét számítógépről (otthon én is egyre kevesebbet hál' Istennek).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi