Világszerte megújul az iPod shuffle

Hirdetés

Az Apple bejelentése szerint mától világszerte elérhető az iPod shuffle korábban beharangozott, újjászületett változata. A bevált kezelőszerveket meghagyták, és továbbra is hiányzik a kezelést segítő kijelző – ehelyett a névadó „véletlenszerű lejátszás” funkció gondoskodik a változatos zenei műsorról, de persze normál sorrendben is lejátszhatók a számok. Az iPod shuffle viselését ezentúl egy beépített csipesz könnyíti meg; mérete ezzel együtt 27 x 41 x 10,5 mm-re módosult, tömege 15,5 gramm.

A készülék MP3, AAC, Protected AAC, Audible, WAV és AIFF kódolású hangfájlokat tud megszólaltatni. A tárolást 1 GB kapacitású flashmemória szolgálja, melyet USB 2.0 porton keresztül lehet feltölteni. Az akku négy órányi töltés után legfeljebb 12 órányi üzemet biztosít. Az új iPod shuffle Magyarországon is elérhető, dokkolóval és fülhallgatóval együtt 26 990 forintért lehet megvásárolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Az LG-nél nagyon szeretik a csokit

    A koreai cég a csokitelefonok után a médialejátszók piacán is szimbólumként használná a népszerű édességet.

  • Késve érkezik az Apple TV

    Az iPod gyártójának set top boxára előreláthatólag március közepéig kell várni.

  • Boltokban az Apple TV

    Az Apple első set top box készüléke többek között a számítógépen vagy saját merevlemezén tárolt videók lejátszására alkalmas.

  • ZENélő kavicsok

    Kipróbáltuk a Creative zenelejátszói közül a legapróbbakat.

Előzmények

Hirdetés