Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Megvan a gép, az Xp azt írj az ATA133 wincsihez, hogy ha lehet engedélyezi az udma vezérlés, alá, hogy azon is megy, de, hogy ATA??? az nem derül ki :((
-
Den
veterán
No megnéztem az epoxnál a dolgot, ezt találtam:
''Added support for ATA-133 hard drives. *
* - ATA-133 clarification: This does not add ability to use ATA-133 modes for hard drives. It allows the BIOS identify ATA-133 drives as being attached. Actual drive transfer modes limited by IDE controller (max ATA-100).'' -
9CS
senior tag
Még jókor jött, nagyon csodálkoztam volna, ha nem megy az ATA133 az cuccomon. Na remélhetőleg nemsokára kiderül, hogy sikerült-e a javítás.
-
Den
veterán
Lehet hogy nagyon láma kérdés, de az hogy add ata133 fícsör, az most mit jelent? Az ata 100-as epox8kha+ nak is? Vagy mi? Vagy volt olyan probléma, hogy ata133-as via lapok nem mentek xp alatt ata133-ban és ezt oldja meg?
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest