Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luzsik
csendes tag
Kb. fél éve, úgyhogy annyira valóban nem régi. Reméljük a legjobbakat. Mindenesetre tényleg azt látom, hogy a legtöbb gyártó mostanábn nagyon jó áron ad egyfajta low end vonalat, amelynek legtipikusabb jellemzői a műanyagosabb összeszerelés és az integrált, shared memóriás VGA. Ilyen a HP nx sorozat, meg a FSU Amilo sorozat, sok Gericom, meg az OEM gyártók saját néven, vagy noname ''márkaneveken'', Compal, meg egyebek. A lényeg, hogy ezeket a gépeket mindig, mindenki fikázza azzal, hogy gagyik, meg úgy gagyik.
-
sidhe
tag
gondolom te is mostanaban vetted, mint en. nos, en nem itelkeznek azert a tartossagarol, meg anyagminosegerol meg egy evig kb. Van egy olyan erzesem, h akkor lesznek a gondok. Es hat aki nem vesz minden evben laptopot, annak komoly ervagas akar 150k-t is kiadni ilyesmire, mert mondjuk leszakad a monitor.
-
luzsik
csendes tag
Nékem meg egy nx9020-am van, lehet leszólni, hogy gagyi meg minden, én mindenesetre tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Ha hazabeszélek, ha nem. Az anyagminőség pedig olyan, mint bármelyik műanyag házba szerelt notinak. Tényleg érződik rajta, hogy műanyag, de ezért az árért ez van, bármilyen más gyártót nézel, vannak ilyen olcsóbb, műanyag házba szerelt modelljei, ez sem rosszabb azoknál. Nem magnézium, az tény. A melóban használt félmillás dellem is ugyanilyen műanyag házban van.
-
HEBI
senior tag
Ugyanolyan márka mint a többi nagy brand, van a gyengétől a profi kategóriáig mindene. De nem kifejezetten az egyéni kis emberkékre utazik, inkább nagy multikat szolgál ki, igazi melós gépeket gyárt. Ezek közül lehet kikapni néhány egészen jó darabot, ez a gép is egész rendesen összerakottnak néz ki.
Tudom hazabeszélek mert nekem is egy 6-os szériás nc6000-em van, a szervízben is megesküdtek rá és eddig fél év tényleg nem volt semmi gondja. Itt nálunk Győrben csak HP és ASUS gépeket árulnak, mert az áruk, szervízük és minőségük miatt csak ezeket érdemes.
[Szerkesztve] -
tonyo2
tag
Én meg azt hallottam hogy az nx6xxx széria nem olyan rossz, az nx9xxxtől kell óvakodni...
-
Sanya
nagyúr
vajh milyen videóvezérlő van benne?
-
xedos
addikt
Megfigyeltétek, hogy egyre több noti oldala befele dől, hogy vékonyabbnak látszódjon?
-
AMD Power
titán
Ezt már szeretem. Minnél több AMD-s gép annál jobb. Legalább bővül az AMD-s választék. Lenne egy OFF kérdésem , amúgy ezek a HP notebook-ok jó gépek? Nem nagyon ismerem öket. Bár mint márka szimpatikus nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Remaster kiadást kap a Sacred 2
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest