- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
Új hozzászólás Aktív témák
-
luzsik
csendes tag
Kb. fél éve, úgyhogy annyira valóban nem régi. Reméljük a legjobbakat. Mindenesetre tényleg azt látom, hogy a legtöbb gyártó mostanábn nagyon jó áron ad egyfajta low end vonalat, amelynek legtipikusabb jellemzői a műanyagosabb összeszerelés és az integrált, shared memóriás VGA. Ilyen a HP nx sorozat, meg a FSU Amilo sorozat, sok Gericom, meg az OEM gyártók saját néven, vagy noname ''márkaneveken'', Compal, meg egyebek. A lényeg, hogy ezeket a gépeket mindig, mindenki fikázza azzal, hogy gagyik, meg úgy gagyik.
-
sidhe
tag
gondolom te is mostanaban vetted, mint en. nos, en nem itelkeznek azert a tartossagarol, meg anyagminosegerol meg egy evig kb. Van egy olyan erzesem, h akkor lesznek a gondok. Es hat aki nem vesz minden evben laptopot, annak komoly ervagas akar 150k-t is kiadni ilyesmire, mert mondjuk leszakad a monitor.
-
luzsik
csendes tag
Nékem meg egy nx9020-am van, lehet leszólni, hogy gagyi meg minden, én mindenesetre tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Ha hazabeszélek, ha nem. Az anyagminőség pedig olyan, mint bármelyik műanyag házba szerelt notinak. Tényleg érződik rajta, hogy műanyag, de ezért az árért ez van, bármilyen más gyártót nézel, vannak ilyen olcsóbb, műanyag házba szerelt modelljei, ez sem rosszabb azoknál. Nem magnézium, az tény. A melóban használt félmillás dellem is ugyanilyen műanyag házban van.
-
HEBI
senior tag
Ugyanolyan márka mint a többi nagy brand, van a gyengétől a profi kategóriáig mindene. De nem kifejezetten az egyéni kis emberkékre utazik, inkább nagy multikat szolgál ki, igazi melós gépeket gyárt. Ezek közül lehet kikapni néhány egészen jó darabot, ez a gép is egész rendesen összerakottnak néz ki.
Tudom hazabeszélek mert nekem is egy 6-os szériás nc6000-em van, a szervízben is megesküdtek rá és eddig fél év tényleg nem volt semmi gondja. Itt nálunk Győrben csak HP és ASUS gépeket árulnak, mert az áruk, szervízük és minőségük miatt csak ezeket érdemes.
[Szerkesztve]A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
tonyo2
tag
Én meg azt hallottam hogy az nx6xxx széria nem olyan rossz, az nx9xxxtől kell óvakodni...
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
Sanya
nagyúr
vajh milyen videóvezérlő van benne?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
WN31RD
addikt
Nem elég jó minőségűek (anyagminőség, összeszerelés, stb.). Az általános topicokban ki lett már ez tárgyalva, tessék arrafelé olvasgatni. (Ld. pl. d900t szállóigévé vált megjegyzése, miszerint az nx-ek ''egy hurkapálcáról lelőhető modellek''.)
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
WN31RD
addikt
A felső kategóriás (drága) HP-k egész jók (az előbb említett nc6000 pl. ilyen). Az alsó kategóriások viszont nem jók. Ez, a típuskódjából (nx) következtetve, sajnos valószínűleg az utóbbi csoportba tartozik.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
xedos
addikt
Megfigyeltétek, hogy egyre több noti oldala befele dől, hogy vékonyabbnak látszódjon?
-
AMD Power
titán
Ezt már szeretem. Minnél több AMD-s gép annál jobb. Legalább bővül az AMD-s választék. Lenne egy OFF kérdésem , amúgy ezek a HP notebook-ok jó gépek? Nem nagyon ismerem öket. Bár mint márka szimpatikus nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest