Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
Ramirez
csendes tag
Buenos Dias!
A rendkívül kedvező ár:
128MB USB Pen: 16500,- Brutto
256MB USB Pen: 32500,- Brutto
512MB USB Pen: 72500,- Brutto
Bootolni lehet róla, ha a BIOS-ban ''other bootalbe'' vagy ''USB Boot'' Device van.
Adios.Ramirez G. deVito
-
esteban
senior tag
ime:
[L]http://www.pendrivestore.com/pendrive_usb20.html[/L]iBook + RedBull :)
-
esteban
senior tag
En is azt akarom, hogy USB drive-ra OP system es onnan boot ...
ps.: greetings from Shanghai :)iBook + RedBull :)
-
sh4d0w
félisten
Íme, a 2.0-s szabványú USB-s kulcsokkal meg lesz oldva a hardverkulcsos védelme a számítógépeknek. Telepíteni kell vmilyen oprendszert, ami támogatja a filerendszerek titkosítását, le kell titkosítani a különböző filerendszereket (partíciókat), egy kellően nagy méretű PenDrive-ra fel kell telepíteni az oprencert, floppyt ki kell venni a házból, bootolást engedélyezni meg csak az USB-s eszközről kell, aztán kész is... :))
https://www.coreinfinity.tech
-
szutsg
csendes tag
válasz Uncool Ben #18 üzenetére
Amugy kb. 3-400 forint egy USB hosszabbito kabel, es mar ki is vezetted a geped elejere...
Az már a modding rovat lenne :-)''Jogom van szándékomba állni akárminek.''
-
RadyR
tag
Ahhh, latszik hogy uj vagyok itt.
A hireknel csak az elso par hozzaszolas jelenik meg, tudtatok? :D
Bocs, meg 1x.
RadyRNem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
RadyR
tag
Ez kesz, az elobb meg NetMaster uzenete volt az utolso nalam es arra valaszoltam.
Most meg latom, hogy mar regen megkapta a valaszt mastol.
Bocsanat...
RadyRNem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
-
napos2600
tag
en is 1 128Mb-osat nyuzok mar regota...
egyetlen egy hiba volt eddig amikor ugy megallt a gep mikor ratoltam az usb-re hogy csak naaaaa :) -
Den
veterán
válasz Hacked_4155 #4 üzenetére
Van olyan ''pendrive'' ami csak a csatoló és egy műanyag ház és sima cf kártyát lehet bele tenni.
www.simson4t.hu
-
szutsg
csendes tag
én csak attól félek, hogy az usb csati körüli tömzsi műanyag borítás nem fér el a másik usb mellé, ergó ki kell húzni, hogy elférjen (nincs mindenkinek a gépe elejére kivezetve)
7e+Fa már nem sok egy 128MB-osért, az pont jó munkahelyi cuccokat hurcolászni.''Jogom van szándékomba állni akárminek.''
-
Uncool Ben
tag
Lehet hasznalni Linux alatt, fel is ismeri automatikusan. Itt van epp nalam egy 128-as, mertem atvitelt. Az is igaz, hogy ez a gep egy ocskasag, 466-os Cerka - hat nem igazat hasit rajta a Win XP :) bar filemuveletek eseteben ez kevesse szamit. 64MB-ot 3:40 alatt masoltam fel ra, ugyanez vissza 1:04-ig tartott. Nem egy sebessegkiraly, de azert siman elviselheto. Gondolom nem tart sokaig amig megjelennek az USB 2.0-as verziok, ahol ez a problema is megszunik.
-
Hacked_4147
csendes tag
Nem kell hozzá driver win 98/ME alatt sem, mert amiket én eddig láttam, azok csak win2000 és XP alatt indultak el szó nélkül, a win korábbi verzióinál driver-t kért.
A november 24-én történt hackertámadás miatt elvesztek az adataim...
-
Witlok
tag
Én igazából azt sajnálom, hogy a floppy-n kívül halálra van itélve még 1-2 nagyobb kapacitású hordozható technológia is - pl. A:drive, ZIP drive, magneoptikai egységek stb. :(
A floppykkal együtt hamarosan ki fognak halni a soros és párhuzamos portok, az AT és PS/2-es csatlakozók is (az Intel erősen szorgalmazza ezt - pl. az újabb Intel gyártmányú alaplapokkal már nem is lehet floppyról bootolni).
Talán emiatt a tendencia miatt nem lehet manapság jó minőségű lemezeket kapni -hova tűnt a Parrot, a KAO vagy a Polaroid a boltokból?
Egyébként használta valaki ezeket az pendrive-okat LINUX alatt?
A titkosítás alapban benne van mindenegyikban vagy ezt az opciót meg kell külön fizetni?
Az írási és olvasási sebességről egy szó sincs a cikkben (csak az USB szabványok által lehetővé tett sebességről, amit a legtöbb eszköz persze nem tud kihasználni). Szóval valójában milyen írási-olvasási sebessége is van ezeknek a pendrive-oknak? -
Hege
tag
Hi All!
Tényleg jo dolog ez a PenDrive! Már rengeteg cég foglalkozik ilyen kütyük gyártásával.
Konkrétan a PenDrive árai (nagyker. , áfa nélkül)
64Mb 6900
128Mb 10500
256Mb 23900
512Mb 51900
Készült belőle Mp3 lejátszós változat is. Creative NoMad MuVo néven fut. Hasonlóan a PenDrive-hoz, a ''kupak''ját levéve, közvetlenül tudjuk a gép USB portjára kötni, de természetesen mellékelnek hozzá USB hosszabbító káblet is,h ne kelljen állandóan a gép mögé mászni :) Amugy bármilyen file rátölthető, tehát zenehallgatás mellet adathordozónak sem utolsó...
Nem ragozom tovább a dolgokat. Akit érdekel utána tud nézni :) Kár, hogy flash memóriára épülő Mp3 lejátszók még nem nagyon árasztották el a hazai piacot. Én konkrétan egy iRiver i180T-re pályázok.Aki hozzá tud jutni akár itthon akár külföldön, szóljon nekem is mert nagyon fáj rá a fogam :)
Mail:hz333@hszk.bme.hu
Üdv:Hege -
SPuD
csendes tag
ez most mitol lett hir?
-
karib
addikt
Létezik. Keopsznál van egy tesztre, elég baba. Csak hát 32 megás és vagy 40 rugó :(
Department of Redundancy Department
-
Don Vittorio
őstag
Szerintem a tápfesz miatt nem valószínű...
Btw én is most újítottam be egy 128 MB-os titkosítható-bootolható darabot.40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Netmaster
tag
Ez a rendkívül kedvező ár kb. mennyit takar?
Netmaster
-
Hacked_4155
csendes tag
Hé, én nem is azt az arcképet választottam! Most talán jó lesz.
-
Hacked_4155
csendes tag
Elgondolkodtam, hogy vajon lehet-e, hogy a későbbiek folyamán gyártanak majd olyan hordozható mp3-lejátszót, amihez ilyen kis kütyüt lehet csatlakoztatni. Remélem.
-
Agyzuzo
addikt
Hehe, nekem már több hónapja van egy 128-as. Jó kis kütyü, bár eccer már behalt (bad secis lett). Garis csere megvolt, azóta nem rakoncátlankodott. :) Van belőle 1 GB-s változat is, faterék munkahelyén van pár.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
[amne]
senior tag
Nem kapcsolódik szorosan a cikkhez, de lenne egy kérdésem, hol tudom megnézni hogy a gépem támogatja e az USB-ről való bootolást?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest