Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
beeboy
addikt
ez mind semmi nekem a gépem van kombinálva a sparherttel :DD
(meg a kulcstartóm pendrájvval)Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
utax
aktív tag
én csak azt nem értem, hogy ha annyi féle neve van ezenkek az eszközöknek, akkor erre a téglára miért pont a ''toll'' kifejezést kell használni ? :) miért nem lehet pl. USB-drive ?
Use the force, Dude !
-
Fiery
veterán
1991. évi XLV. törvény
A mérésügyről
1. számú melléklet az 1991 évi XLV. törvényhez
Törvényes mértékegységek
I. Fejezet
A Nemzetközi Mértékegység-rendszer alap- és kiegészítő egységei.
1. A Nemzetközi Mértékegység-rendszer alapegységei:
[ ... ]
b) A tömeg mértékegysége a kilogramm; jele: kg. A kilogramm az 1889. évben, Párizsban megtartott 1. Általános Súly- és Mértékügyi Értekezlet által a tömeg nemzetközi etalonjának elfogadott; a Nemzetközi Súly- és Mértékügyi Hivatalban, Sévres-ben őrzött platina-irídium henger tömege.
---
Ez mar nagyon OFF, sorry :)
Fiery -
-
joghurt
addikt
OFF
A súlya azért van idézőjelben, mert az nem súly, hanem tömeg
Na, ezt mind rosszul tudjátok. Az iskolában is rosszul tanítják nektek. :DDD
/OFF
Amúgy az egész sikere épp az árán fog múlni (amit ''egyelőre nem közöltek''). Ha csak epszilonnal drágább egy sima USB pennél, akkor nyerő lehet.A tej élet, erő, egészség.
-
Mice_007
tag
Transcend 6-in-1 Card Reader nevű termék ''súlya'' 55 gramm, méretei: körülbelül 97x64x14 mm és 64 vagy 128 MB-nyi beépített tárolókapacitással rendelkezik. Az eszköz USB 2.0-portos, így akár USB-tollként is használható, a maximális adatátviteli sebessége 480 MBit/s.
belekothetek? a sulya miert van '''' kozott?
aztan most mondatszerkezetileg azert hasznalhato USB tollkent, mert USB2.0 -as vagy mert beepitett memoria van benne? :)
Amugy mint eszkoz nem tul praktikus szvsz, usb pen-ben az a jo, hogy nagyon pici, akar egy ongyujto... ennyi erovel lehetne venni ocsoert egy sima kartya olvasot es egy CF-et, ugyanaz a meret, es a CF hasznalhato masban is, hiszen annak kell csak kartya olvaso akinek van mas eszkoze is ami memoria kartyat hasznal.AIDA64.com
-
twollah
nagyúr
Mekkora a mérete?
A kép alapján kb akkora lehet mint egy bankkártya.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest