Új hozzászólás Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
''A honlapon is pontosan így szerepel: HDD: 60/80/100 GB''
elírás alatt én is ezt értettem (copypaste rulz)
a 3 cellás aksi télleg pici, de konkrét konfigként tuti min. 6 cellás fog kapni (vagy 6+3-ast, ami a kilógós verzió)
hogy mennyi lesz a tömege a 6 cellással... le kell majd méretni valakivel, de kétlem, hogy 30 dekával nőne a tömege, tippre valahol 1,6 kg körül lesz -
jakobkacsa
senior tag
''Miféle gyártótól származnának ezek a 100 GB-os 1,8'' HDD-k?''
Toshibának van 80as 1,8'' HDDje, nem tudom, hogy a specek írója milyen forrásból dolgozott a lehetséges merevlemezekhez, lehet, hogy tud valamit, vagy a 100GB apró elírás is lehet.
''A noti kialakítása nem mindig teszi lehetővé sokkal nagyobb akksik alkalmazását, ilyenkor az már a dokkolóban kap helyet.''
valóban nem mindig. pl. W3 úgy van kialakítva, hogy az pótakku hátrafelé lóg ki, mert az akku ilyen hosszúkás izé, ami a két zsanér közé van berakva. szvsz U5 is ilyen kialakítású, elég jól látszik az asus honlapján a képen, nincs is hátul csatlakozó. vagy nézd meg a baloldali nézetet, ott látszik legjobban, hgoy lóg ki a nagyobb akku).
''És a cellák számának duplázása sem 100 g-ot emelne a noti súlyán. Ezt közelmúltbeli tapasztalatok alapján mondom.''
én meg csak hasraütöttem a +100grammal. nekem nem fájt.
''A slot-in miért lenne jobb a vékony tálcás ODD helyett?''
jobb nem feltétlenül, de szebb/elegánsabb megoldás szvsz, mintha egy ilyen kis 12'' notiból kiugrik egy tálca, amibe berakod a lemezt. -
jakobkacsa
senior tag
a W5 és az M5 notik min. 6 cellás (4800 mAh) akkuval jöttek eddig, ezzel sem lesz másképp (legfeljebb 1,5 kg lesz a tömege, hogybelenehaljak) - és ugye van 9 cellás akku is
sztem nagyon szép notik, egyszerű, csinos, magvas gépek, 1,8''-as HDDvel...
azt spec nem értem, hogy az übervékony optikai helyett miért nem lehetett egy slot-in meghajtót belerakni
az pedig más kérdés, hogy az én batár kezemhez nem illenenének, nekem egy W6 sokkal inkább megfelelne, esetleg egy M9, hogy ne legyen szélesvászon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Analóg fényképezés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest