Új hozzászólás Aktív témák

• kovsol

titán

hát nem tudom mit mondjak, végigolvastam az összes hozzászólást

multkorában itt a forumon bogarásztam, és ráakadtam egy olyan témára, hogy vga emulátort keres mert valami játék nem megy XP vel, de az új peccsel már menne amit csak a 990Ft -ba kerülő eredetire tud rárakni
    hát rover forumtárs is megmondta neki vegyen két hambival kevesebbet hetente és már megis lesz majd a game-re a pénz
    na én az ilyet utálom, ha egy olyan játékért amivel több éven át játszott nem képes kiadni 990Ft -t... hát akkor ne is játszon vele

meg sokan mondják jaj, hogy a wow is milyen drága... akkor a cigi mi ? kiváncsi vagyok menyit isznak el egy buliban?

nekem jelen pillanatban legális win, legális office, és csak legális játékok vannak fent a gépemen
    és ha most megveszek egy játékot tegyük fel 12e Ft ért és ha csak egy nyarat játszok vele végig a neten, akkor is 130Ft -t költöttem a szorakozásomra naponta!! amin egy tábla csokit is alig kapni már
    és ha már nem játszok akkor az a tudat, hogy nekem megvan eredetiben és ha fél év mulva elő akarom szedni nem kell izgulni jaj vajon van-e crack az új pecsekhez is...

na meg azzal is gond van, hogy sokan letöltenek mindent játszik vele két napot és már szedi is az újat... le kell tölteni a demot és elhatározni magunkat melyikkel van kedvünk sokat játszani és megvenni...

na jó elismerem pl most néztem meg a Stargate Atlantis 3 sezon nyitó részét, meg nem minden filmet nézek meg moziban, hanem néha leszedem a dvd -t és megnézem a családdal, de természetesen vannak eredeti filmjeim is
    meg régen sok játékot énis úgy töltöttem le... de mára ez már megváltozott, mivel neten szoktam játszani és inkább fizetek érte mint tört szervereken kinlodjak nagy pingekkel

Új hozzászólás Aktív témák