Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Cathfaern #15 üzenetére
Pedig ha belegondolsz, akkor tok alap nem?
Lapatolni kell csak a bajtokat a fajlokbol a D/A konverterbe.
CD az OK, hogy nem tudja, nem szerepel egyik szabvanyban sem... :)
MP3 playerel lazan tudhatnak, de ott sincs ertelme, mert audio CD fer belejuk...
nade egy DVD playernek _ILLENE_ tudnia ezt a picsanyi kis ficsort nem?
WAV-ot lejatszok neked akadas nelkul egy 25 Mhz-es 030-al felszerelt osoreg mekintocson, akkor egy celvasba - ami mellesleg tud divx-et lejatszani, tehat van benne power - miert nem lehet ezt belerakni?!
Ostoba ez a vilag, en mondom, ostoba :DDD -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #11 üzenetére
Az nem feltetlenul jo. :)
Probald ki :)
Grabbelj le egy gyari Audio CD-t. :)
Ird fel mondjuk egy ujrairhatora, es grabbeld megint le.
Aztan hasonlitsd ossze a kettot... :D
Alapvetoen archivalasra csinaltam ezt a DVD-t, de hallgatni is szeretnem egyvegteben az egeszet, ha megoldhato. :D -
Finrod
tag
en azert meg szeretnek ra egy 100mbit-es ethernet csatlakozot is, hogy halorol is tudjon filmet lejatszani. meg esetleg egy winyot ra hogy be is tudjam neki masolni :)
-
rATdrAgOn
senior tag
... khmm... es kepes ez a cucc WAV-okat lejatszani, nem csak mp3-at, meg WMA-t?
Mer' nekem ez az egyetlen kriterium... DVD-re kiirtam par NightWish albumot WAV-ban, de idaig nem talaltam olyan playert ami WAV-ot tudna lejatszani... pedig qrvara nem lenne nehez dolog szvsz :((( -
hungeek
senior tag
en akarok egy ijet, de max 40e-ert...
-
Genialis
aktív tag
Ez egy csúcscucc. Lett volna, ha négy éve megjelenik.
-
detri
aktív tag
Érdekes, hogy csak totál ismeretlen gyártók foglalkoznak ilyen Divx-es lejátszókkal. Sőt, lehet, hogy kb ilyen lejátszók gyártására alapítják őket.
Nemtom milyen lehet a kép-, és hangminősége (külső erősítővel), lehet, hogy érdemes lenne ilyenre lecserélni a régi asztalit (egy biztos jobb minőségű, de finnyásabb Pioneer 535). Bár csak a Divx/xvid támogatás hiányzik, de az egyre jobban... :) -
ctg
csendes tag
Ha aszt irja hogy ez már kezeli a 3.11 -et meg az AC3 hangot akkor ez már az új sigma chip ! :))) Az biza pedig viszi a feliratokat :)
Bár asz hallottam , hogy a sigma a kiss-nek atta az összes ilyen chipet :|
(lehet rossz volt a forrásom :) ) -
zsolt501
nagyúr
Nekem is tetszik :t de mire hozzánk elér akkorra ez az ár szerintem valamivel több lessz mint ami ide van írva és akkor már nem is biztos hogy szeretnék ijet otthonra.
-
julien
csendes tag
Tudja valaki mi van a feliratokkal ennél a lejáccónál? Ha jól sejtem nem tudja megjeleníteni. Ha mégis, rohanok a boltba és veszek egyet. :-)
Aktív témák
Hirdetés
ph Az Innovum és a Jamba közös fejlesztésű terméke igazi mindenevő.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest