- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bgs
senior tag
válasz janpotocki #16 üzenetére
Kosz
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
orbano
félisten
azért a nagyságrendekkel való megdobás erősen túlzás. egy párszáz miliamperórás akksi bőven elég lenne... viszont szerintem mindenképpen az automatikus letöltés a működőképes megoldás... ott van a szebedben összetekerve, ha új hírt, cikket kapsz rezeg vagy csipog... mint egy mobil... akár az adatszolgáltatás is lehetne teszem azt 3g-s...
A vér nem válik VAZZE!™
-
luciferc
őstag
annak nem is örültök, hogy magyar bélyegek vannak a bemutatott papíron?
-
L3zl13
nagyúr
Részben a könyveket is. A hangulat miatt persze nem hiszem, hogy teljesen kiszorítaná a hagyományos könyvet, de néha tényleg egyszerűbb lehetne így.
Szakkönyvek és hasonlók amire az embernek soxor szüksége volna, de nehéz kéznél tartani. És ha már hordasz magadnál egy ilyet, akkor a vonatozás közben olvasgatott regényed sem fogod külön, papírformában hurcolászni...Aki hülye, haljon meg!
-
Ja no
aktív tag
A cikkben említett szubpixelek minden LCD-ben benne vannak, vagy csak bizonyos fajtákban?
-
orbano
félisten
szerintem is ennek lenne nagyobb haszna és népszerűsége. megtámogatva valami wireless adatátvitellel. előfizetsz egy napilapra, majd amikor elmész egy hotspot mellett, automatikusan rátöltődik a friss infó (rss-szerűen).
ezzel valóban lehetne csökkenteni a brutális mértékű fafogyasztást....A vér nem válik VAZZE!™
-
_Gudella
senior tag
szerintem nem a könyveket váltaná ki. Mert az ember egy egy jó könyvet gondolom továbbra is szívesebben tenne fel a polcára könyv formátumban.
De ott a csomó egyébb papír amiből brutális mennyiségű jut az emberhez, aztán a kukába, például különféle eszközökhöz adott, esetenkét többszáz oldalas manual, egyetemi jegyzetek amiket az ember kinyomtat, aztán a tárgy elvégzése után hallani sem akar róla többet és nagy örömmel kidobja, napisajtó, stb.... szvsz ezeken a területeken lehet létjogosltsága.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Nekem tetszik ez az e-papír dolog. Milyen egyszerű a dolog: egy emelt díjas SMS ellenében letölteném a megvásárolni kívánt könyvet a mág meglévő készülékemre, így a jelenleg 2500 Ft-os könyv max 1000 Ft-ért elérhetővé válik.
A másik, hogy ezzel esetleg a fiatalokat rá lehetne szoktatni az olvasásra.#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Samsung S24D590PL
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest