Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bullseye

addikt

válasz 747 #112 üzenetére

hátrább az egerekkel!
    egy megközelítés szerint ráutaló magatartásnak számít, hogy letöltötted, azaz beszerezted a terméket, csak nem ellentételezted, ahogy az a ''szerződésben'' lenne. Ezzel bizonyítható, az elmaradt haszon, de az a szépsége is megvan, hogy szerződésszegés alapján (bár az is vitatható lenne, a tok, kézikönyv, dalszöveg, fotók stb. hiányában - ha ugyamolyan köcsög akarnék lenni, mint a jogvédők) simán polgári úton kezdődik az ügy, azaz a cég felszólíthat téged, hogy ellentételezd a terméket (mely esetben nekik is 100%ra kell teljesíteni, lásd előző zárójel...), vagy szüntesd meg a fennálló jogsértést, azaz del. Nekem ez ellen pl. semmi kifogásom. csak a jogtudásom elég szita, úgyhogy nemtom mennyire van igazam - na nem mintha érdemes lenne megoldást keresni, amikor anyázhatunk is!

Ja, és a moral highground ügyében, hogy mert drága, akkor lopható? Nos, előbb tessék elém rakni egy iTunes szintű valamit, ahol az 5000 forintos CD nekem tetsző egyetlen számát letölthetem 200 ft-ért vagy kevesebbért, hadd legyen választásom. Amíg vedd meg vagy kuss a hozzáállás, addig bárki polgári engedetlenségi harcá nyilváníthatja a letöltést.

Új hozzászólás Aktív témák