Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
hátrább az egerekkel!
egy megközelítés szerint ráutaló magatartásnak számít, hogy letöltötted, azaz beszerezted a terméket, csak nem ellentételezted, ahogy az a ''szerződésben'' lenne. Ezzel bizonyítható, az elmaradt haszon, de az a szépsége is megvan, hogy szerződésszegés alapján (bár az is vitatható lenne, a tok, kézikönyv, dalszöveg, fotók stb. hiányában - ha ugyamolyan köcsög akarnék lenni, mint a jogvédők) simán polgári úton kezdődik az ügy, azaz a cég felszólíthat téged, hogy ellentételezd a terméket (mely esetben nekik is 100%ra kell teljesíteni, lásd előző zárójel...), vagy szüntesd meg a fennálló jogsértést, azaz del. Nekem ez ellen pl. semmi kifogásom. csak a jogtudásom elég szita, úgyhogy nemtom mennyire van igazam - na nem mintha érdemes lenne megoldást keresni, amikor anyázhatunk is!
Ja, és a moral highground ügyében, hogy mert drága, akkor lopható? Nos, előbb tessék elém rakni egy iTunes szintű valamit, ahol az 5000 forintos CD nekem tetsző egyetlen számát letölthetem 200 ft-ért vagy kevesebbért, hadd legyen választásom. Amíg vedd meg vagy kuss a hozzáállás, addig bárki polgári engedetlenségi harcá nyilváníthatja a letöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest