Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanoXP
aktív tag
Hello!
Miskolci vagyok, így hallottam ezt-azt. Ugyan nem konkrétan ezzel a hírrel kapcsolatban, de kb. fél évvel ezelőtt egy üzletközpontban lévő mobiltelefonos kócerájt be-, a tulajait pedig lecsukták. Ők a telefonok legális kereskedelmi oltalma alatt 1000-számra másolták a CD-ket, DVD-ket, amiket nagykapacitású winyókon szállítottak be hozzájuk. Szerintem innen indult ki az egész Miskolci mizéria. Azóta több DVD kölcsönzőt ''meglátogattak''. Most itt Miskolcon egy nagyon agilis rendőrfőkapitány van, akiből kinézem, hogy a bűnözést a 0-ra akarja visszaszorítani. Mégha ez leányálom, akkor is...
Közúti razziák, baleset-megelőző kampányok megyeszerte, emellett jóbartátságban van a vámkommandóval is (közel van Ukrajna)...
Valahogy csak megszokjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest