Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peet
senior tag
''Nekem megy, csak kicsit állítgatni kellett''
Neked is SMC 7004 ABR v2.0 routered van? Ha nem akkor milyen?
Leírnád kicsit bővebben, miket állítgattál, mert szeretném én is megoldani pl: dyndns.org-al a router elérését, mert a tzo.com-os 30 nap lassan lejár
Köszi előre is a segítségedet! -
Zse'La
csendes tag
Nekem pont egy Linksys routerrel volt gondom. Van az irodában az egyik gépen egy spéci program, ami VPN-es kapcsolatot épít fel a központtal. Mikor meghalt a régi router vettünk egy Linksyst, de a program nem volt képes kapcsolatot felépíteni.
Próbáltam firmwaret frissíteni, állítgatni a router beállításait, semmi (pozitív) hatás
Ha direktbe kötöttem a gépem a modemre, akkor ment, ha a routeren keresztül, akkor nem. Végül lecseréltük egy SMC-re, mert a központ szerint azzal több helyen is megy, és láss csodát, azóta is megy a program. -
Nekem is SMC van, kb 4 hónapja, mondjuk az enyémnek jóval rondább a designja
Egyenlőre meg vagyok vele elégedve, a firmware frissítések elég gyakran jönnek ki bár megmondom őszintén nem nagyon volt még rá szükség, azért felraktam őket.
Korrekt cuccok.
Másik versenyző anno a linksys-volt, de csak ez az SMC-volt sulinetben -
Soma01
veterán
Nekem többet is támogat! Dyndns.org, No-ip.com, Tzo.com, Dyndns.com
-
PEPE85
senior tag
Ez a 2.000-ik topic a Hálózatok témában.
Hogy ne csak teljes mértékben off-oljak, Linksys-t kell venni és akkor nincs gond.
[Szerkesztve] -
Peet
senior tag
''támogatja a dinamikus DNS-eket''
Nah erre kíváncsi lennék, mert pont most szívok az SMC 7004ABR v2.0 -val, mert az csak a TZO.com -os dinamikus dns-t támogatja ami 30 nap után fizetős.
Más gyártók routerei bezzeg támogatják a dyndns.org -ot és még mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest