Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peet
senior tag
''Nekem megy, csak kicsit állítgatni kellett''
Neked is SMC 7004 ABR v2.0 routered van? Ha nem akkor milyen?
Leírnád kicsit bővebben, miket állítgattál, mert szeretném én is megoldani pl: dyndns.org-al a router elérését, mert a tzo.com-os 30 nap lassan lejár
Köszi előre is a segítségedet! -
Zse'La
csendes tag
Nekem pont egy Linksys routerrel volt gondom. Van az irodában az egyik gépen egy spéci program, ami VPN-es kapcsolatot épít fel a központtal. Mikor meghalt a régi router vettünk egy Linksyst, de a program nem volt képes kapcsolatot felépíteni.
Próbáltam firmwaret frissíteni, állítgatni a router beállításait, semmi (pozitív) hatás
Ha direktbe kötöttem a gépem a modemre, akkor ment, ha a routeren keresztül, akkor nem. Végül lecseréltük egy SMC-re, mert a központ szerint azzal több helyen is megy, és láss csodát, azóta is megy a program. -
Nekem is SMC van, kb 4 hónapja, mondjuk az enyémnek jóval rondább a designja
Egyenlőre meg vagyok vele elégedve, a firmware frissítések elég gyakran jönnek ki bár megmondom őszintén nem nagyon volt még rá szükség, azért felraktam őket.
Korrekt cuccok.
Másik versenyző anno a linksys-volt, de csak ez az SMC-volt sulinetben -
Soma01
veterán
Nekem többet is támogat! Dyndns.org, No-ip.com, Tzo.com, Dyndns.com
-
PEPE85
senior tag
Ez a 2.000-ik topic a Hálózatok témában.
Hogy ne csak teljes mértékben off-oljak, Linksys-t kell venni és akkor nincs gond.
[Szerkesztve] -
Peet
senior tag
''támogatja a dinamikus DNS-eket''
Nah erre kíváncsi lennék, mert pont most szívok az SMC 7004ABR v2.0 -val, mert az csak a TZO.com -os dinamikus dns-t támogatja ami 30 nap után fizetős.
Más gyártók routerei bezzeg támogatják a dyndns.org -ot és még mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest