Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peet
senior tag
''Nekem megy, csak kicsit állítgatni kellett''
Neked is SMC 7004 ABR v2.0 routered van? Ha nem akkor milyen?
Leírnád kicsit bővebben, miket állítgattál, mert szeretném én is megoldani pl: dyndns.org-al a router elérését, mert a tzo.com-os 30 nap lassan lejár
Köszi előre is a segítségedet! -
Zse'La
csendes tag
Nekem pont egy Linksys routerrel volt gondom. Van az irodában az egyik gépen egy spéci program, ami VPN-es kapcsolatot épít fel a központtal. Mikor meghalt a régi router vettünk egy Linksyst, de a program nem volt képes kapcsolatot felépíteni.
Próbáltam firmwaret frissíteni, állítgatni a router beállításait, semmi (pozitív) hatás
Ha direktbe kötöttem a gépem a modemre, akkor ment, ha a routeren keresztül, akkor nem. Végül lecseréltük egy SMC-re, mert a központ szerint azzal több helyen is megy, és láss csodát, azóta is megy a program. -
Nekem is SMC van, kb 4 hónapja, mondjuk az enyémnek jóval rondább a designja
Egyenlőre meg vagyok vele elégedve, a firmware frissítések elég gyakran jönnek ki bár megmondom őszintén nem nagyon volt még rá szükség, azért felraktam őket.
Korrekt cuccok.
Másik versenyző anno a linksys-volt, de csak ez az SMC-volt sulinetben -
Soma01
veterán
Nekem többet is támogat! Dyndns.org, No-ip.com, Tzo.com, Dyndns.com
-
PEPE85
senior tag
Ez a 2.000-ik topic a Hálózatok témában.
Hogy ne csak teljes mértékben off-oljak, Linksys-t kell venni és akkor nincs gond.
[Szerkesztve] -
Peet
senior tag
''támogatja a dinamikus DNS-eket''
Nah erre kíváncsi lennék, mert pont most szívok az SMC 7004ABR v2.0 -val, mert az csak a TZO.com -os dinamikus dns-t támogatja ami 30 nap után fizetős.
Más gyártók routerei bezzeg támogatják a dyndns.org -ot és még mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest