- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
emberi feszemeléseknél, megfelelő hűtéssel pl x2 1.35V helyett 1.65V elméletben nemlátom az okát a rövidebb életartalomnak. btw a nagyobb energialeadás=nagyobb hőleadás!!!
btw nem teljesen laikusan nyilatkozok a témáról, tudom mi az si szennyezés, planár epitaxiális technológia..... persze ez nemjelent semmit, gyakorlatban igazából lövésem nincs róla.
aki meg nem emberi mértékben emel feszt ami nagyon ritka mert egy fesz szint fölött már romlik a tuningpotenciál az megérdemli a sudden deatht. Azhogy ezmi nem részletezem. -
Dare2Live
félisten
Mi értelme van az F1nek?
Az si vel szemben a motorok 2verseny után kuka..
nemgyengén szar hasonlat... -
Dare2Live
félisten
válasz
FehérHolló #77 üzenetére
ezt az élettartalm csökkenés adatokat honnan szeded?
tapasztalat? olvastad vhol?
proci szenved a húzástól? -
Dare2Live
félisten
amikor a pascal progimat átraktam asmbe pl.
vagy amikor megírtam a saját adatkezelő rendszerem phpben fread() fwrite éshasonlók segítségével aztán megmutatták az SQLt.
de ezek a dolgok amiről beszélünk k* ra nemtartoznak ide lebegőpontos mérés hasonlításra tökéletlenül is a legjobb a superpi. -
Dare2Live
félisten
komolyan úgytűnik mintha teis xévenként cserélgetnéd a géped no mind1 nemezért írok.
moore törvényében volt kb egy év kihagyás aztán a dupla mag megjelenésével azonnal duplázodott a teljesítmény jövő évelején megy ugye kensfield 4brutálisan erős 3.3ghzes conroe maggal.
Mots mintha goyrsulna a moore tv, mondhatjuk úgyis behozta azt az 1évet.
egyébként gépet nemcsak a játékőrültek cserélgetnek évente..... -
Dare2Live
félisten
Igazad van a te szemszögedből DE gondolj bele pl abba, hogy szerinted mért használ gyak mindenki pl MP3 at amikor pl ogg ''sokkal'' jobb?
biztos vannak jobb tesztprogramok... csak ha nekem pl prime/superpi/cinebech/metabench..... után mondanak egy új tesztprogi eredményt akkor arról lövésem sincs miafax. Ráadásul mert folyton optimalizálják nem is hasonlítható egy új eredmény a régihez! Szóval használhatatlan..... superpi meg nagyon gyors egyszerű tesztecske és ránézek az eredményre azonnal tudom lebegőpontosban brutál lesz a conroe.
Sejted mitakarok mondani?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A svédországi kiállítás-workshopon megdőlt csaknem mindegyik 3DMark-rekord. Még nincs vége - állítják a bajnokok.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest