Aktív témák
-
KhrisK
csendes tag
Remélem a mostani már jó. Nekem KD7-Raid alaplapom van (KT400), a 4.51 winxp-re gond nélkül felment, de winme alatt a telepítés végén egyszerűen újraindult a gép. Nem úgy, hogy ''a telepítés befejezéséhez újra kell indítani a rendszert'' hanem egyszerűen mintha resetet nyomtam volna. Boot közben meg nem írta ki az ilyenkor szokásos ''windows frissítése folyamatban, blablabla...'' szerintem fel sem települt. :F
-
LordX
veterán
Mondja már meg nekem valaki, hogy mire jó, ha az INF fájlt frissítik? Az nem csak azt írja le, hogy milyen chiphez milyen drivert?
-
twollah
nagyúr
Visszaraktam a retro drivert amit a VIA ajanl, es lathatoan gyorsabb lett a rendszer.
-
Gregorius
őstag
Csak én siklottam el a 4.52 felett vagy nem is volt?
-
engusz
veterán
Feltelepítettem én is az egyik gépemre (KT600), de a másikkal még várok (KT333), mert barátnőm dolgozik rajta. Szerencsére nálam sem fagyott.
-
Ace
tag
Ha SATA-s winyót használok érdemes felrakni a csomag ide vezérlőjét?
-
Sidaries
őstag
Jellemző. Tegnap formáztam, erre ma jön az új driver. Mindenesetre túlélem, mert úgyis kt333-am van.
-
_Volkovy_
nagyúr
ezeréves VIA-s chipset mellé érdemes feldobni?
alap winxp-s driverek vannak fenn,amiket még installkor rakott fel. -
viharhozo
addikt
Hat nem siettek el a dolgot.
-
Na akkor ha hazamegyek, fel is tolom a KT600-amra. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- HP notebook topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest