Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Nem igazan ertelek. Sztem minden normalisabb modellhez lehet kapni, most ne az alacsony arkategorias konzumergepekrol beszeljunk, akik ilyet hasznalnak, azoknak nem vszinu hogy hianyozna. Nem fogok linkelgetni, de par perc alatt talaltam azert. Ajanlott kulcsszavak: marka+multibay+modular bay+external+travel+battery, ill ezek ertelemszeru kombinacioja.
Mindenesetre jo dolog, csak nem igazan latom a celkozonseget.
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Te meg nem érted az írott beszédet...
GYÁRTÓNKÉNT egyet...tehát 1 HP-t, egy Fujitsut, egy Clevo-t, egy Acert, egy LG-t, egy akármit, de főleg egy Dell-t...
Az ECS-t nem írtam...szándékosan, mert
1. szemfüles voltál
2. majdnem univerzális
Ha még mindig nem vágnád: atosz hozzászólása szerint mindenki vehet a saját notijához való külső aksit...márpedig ez hülyeség...
Egy kezemen meg tudom számolni az ilyen jellegű megoldásokat...ráadásul majd' mindegyik ''univerzális'' jellegű, tehát pont ilyen mint az APC (vagy az ECS)...
Vagyis atosz ezt mondta: ugyan ki venne ILYET, amikor vehet ILYET is...értelmes... -
Rover623
félisten
Értem...
Mivel nem részletezted a dolgot, a következőkre tudok gondolni:
1. minden notebookot (de a P4-eseket biztos) az ECS csinál...
2. egy univerzális eszközről beszélsz, ami minden gyártó notijához jó (nagyjából erről van szó)...
3. nem olvastad el (vagy nem értetted meg) amit írtam...
4. egyéb...
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
autostöltő. 6000ft.
-
atosz
őstag
Nem tudom mennyire van ennek letjogosultsaga. Biztos fasza, de akinek plusz uzemorara van szukseges, az ugyis vesz a sajat masinajahoz valo kulsot. Esetleg olyan cegeknel tudom elkepzelni, ahol fut tobb (-fele) ''terepes'' noti, es nem art neha a hosszabb uzemido, de egyszerre nincs szukseg az osszesre, ergo hulyeseg lenne venni mindhez.
Raadasul kicsit sokallom a meretet es az arat is. Persze ha hozzamvagnak, elfogadnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest