Új univerzális akkumulátorral jelentkezik az APC

A hazai piacon főképp megbízható, nagy teljesítményű szünetmentes áramforrásairól ismert American Power Conversion (APC), bejelentette, hogy mobiltartozék termékcsaládját egy akár hatórás üzemidőt is biztosító új, univerzális notebook akkumulátorral bővíti. Az APC Universal Notebook Battery 65Wh termék az úton lévő felhasználók számára oldja meg a noteszgépek tápellátását, így elsősorban akkor jöhet jól, ha a számítógép saját akkumulátora lemerült, és nincs mód, vagy idő a feltöltésre.

A Universal Notebook Battery 65Wh (UPB60I) egy könnyű, hordozható laptop akkumulátor, amely a számítógép méretétől és konfigurációjától függően akár hatórás üzemidőt is képes biztosítani. Az univerzális laptop akkumulátor könnyen használatba vehető, 15, 16, 18, 19, 20 voltos állásokba fordítható feszültségválasztó kapcsolóval és a meglévő tápkapacitást jelző LED-ekkel rendelkezik. A LED segítségével a felhasználók ellenőrizhetik az akkumulátorban rendelkezésre álló energiát, így nem érheti őket meglepetés.

Az univerzális akkumulátor mindazonáltal a manapság sorozatgyártásban lévő egyik legkisebb fajlagos tömegű akkumulátor-technológiát kamatoztatja; a lítium polimer telepnek köszönhetően a Universal Notebook Battery 65Wh tömege mindössze 0,75 kilogramm, az akkumulátor 254 x 165 x 15 milliméteres befoglaló méreteivel a legtöbb hordtáskában kényelmesen elfér.

A 65 wattórás Universal Notebook Battery 2006 elejétől Magyarországon is megvásárolható, ajánlott fogyasztói ára 45 900 Ft.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés