- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hobby elektronika
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
MLaca
őstag
Én már nagyon várom ennek a gépnek megjelenését. Ha nem lesz irreálisan drága, lehet, kérek egyet a Jézuskától :)
-
X-COM
nagyúr
hát igen a smarphone-ok nyomulnak, habár a pda egyelőre talán jobban ''bővíthető'' és a wlan smartphone-ban elég ritka, ha létezik egyáltalán
ennek a terméknek túl nagy jövőjét viszont nem látom, hisz könnyű nem nevezném, +1,2kg és akkor már vesz az ember egy subnotit/tabletpc-t, ami lényegesen jobban használható, vagy ha télleg kicsi kell, akkor smartphone/pda -
consono
nagyúr
Hát, ahogy látom a PDA-nak már vége... Nézd meg a nemzetközi értékesítési adatokat.
Gayakorlatilag kiszorítják a smartphoneok :( Mondom én, akinek egy Visor Edge lapul a táskájában
:) Mondjuk ezt a gépet bevállalnám, én szinte sosem játszom, a többire meg bôven elég lenne és
tudnám mindenemet magammal cipelni... Egy dokkoló a melóhelyre, egy otthonra és kész.
Mondjuk az ára azért kicsit túl van méretezve... -
X-COM
nagyúr
nem fog elterjedni, azért 2cm vastagság, meg 400g nem annyira kevés
-
Kriza
őstag
Qrva kicsi! Brutális, hogy 3-4 évvel ezelőtti TOP konfigot pakolnak ekkora térfogatba.
Ha ez is elterjed, akkor ember legyen a talpán aki kiigazodik majd a hordozható számítógépek között (is).
(szeretném, ha nem kötözködne senki a ''TOP konfig'' miatt, ha 4 éve ilyenem lett volna, én marha boldog lettem volna...)
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME , darkFlash
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- AM5 GAMING PC - Ryzen 5 8600G - 32GB DDR5 RAM - RTX 4060 - 512 SSD
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest