- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
válasz
macilaci78 #21 üzenetére
elméletileg még idén áttérnek a perpendicular rögzítési megoldásra a 3,5''-os vinyóknál is, így elképzelhetőek az 1 TB-os vinyók is, mert pl csak összehasonlitásként a notiknál a 120 GB-hez képest az első perpendicular vinyo 200 GB lesz/lett
-
macilaci78
nagyúr
Azért kíváncsi leszek, mikor fogjuk TB-okra kerekítgetni a vinyóink méretét. És mikor lesz olyan vinyó, ami kiválthat egy jófajta WD Raptort sebességben...
-
Bgs
senior tag
Eleinte nem foja megérni az árát, mert új tech. lesz. És kezdeti gyermek betegségei ugyanugy meglesznek mint anno a merevlemezeknek volt.
Nem eppen uj technologia, mar sok-sok eve a piacon van...
(Tudom, hogy mar tobb helyen leirtam: ) Mar 2000-ben lattam arlistan 20GB-os UW SCSI flash hdd-ket. Olyan helyre szantak, ahol a megbizhatosag az elso, igy hidd el, hogy megbizhato volt. Azota ujabb 6 ev telt el. Itt nem BR/HDDVD technologiakrol van szo...
nem érdemes kapásból majd a boltba rohanni a RAMHDD kért.
Ha RAMHDD-ert en nem szivesen rohannek a boltba
En legalabbis szeretem, ha kikapcsolas utan is megmaradnak az adataim -
L3zl13
nagyúr
Ha csak erről van szó, és nem kapcsolódik össze a múltkori egyik hírben szereplő tervezett szektorméret növekedéssel, akkor semmiféle extra támogatás nem kell hozzá.
Úgy tudom notivinyóban már jelent meg ilyen technológiát alkalmazó tipus, és az teljesen kompatibilis a longitudinális elvű vinyókkal. -
CocooN-z
őstag
THX
(f.cked twice
)
És ez csak vinyó feature igaz? szoval nem kell majd spéci alaplap, meg stb. Remélem hamaosan jönnek majd.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
A flashes vinyókis mire ideérnek elérheő áron, és míg letaszítják a mágneseket ár/teljesítmény/kapacitásban, addig el fog telni vagy fél, vagy akár 3/4 évtized is. Eleinte nem foja megérni az árát, mert új tech. lesz. És kezdeti gyermek betegségei ugyanugy meglesznek mint anno a merevlemezeknek volt. Tehát ha megjelennek, nem érdemes kapásból majd a boltba rohanni a RAMHDD kért.
üdv: Z -
Dare2Live
félisten
még (jó)párév és eltünnek a hddk...
yuppéééé -
jerry311
nagyúr
Csakhogy jól értelmezem-e?
1 Gb a kapacitás ami 128 MB, ugye?
És az egész tartalom alig több mint 1 sec alatt olvasható (108 MB / sec)?
Nem is rossz.
Az írást meg hagyjuk, bár az is szép tempó... -
VargaI
senior tag
nem rosssz
, bár kicsit furcsa az irás-olvasás közti 1:10-es arány
, viszont csökken a fogyasztás és nő a kapacitás olcsóbb előállítási költséggel egyetemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest