- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
válasz macilaci78 #21 üzenetére
elméletileg még idén áttérnek a perpendicular rögzítési megoldásra a 3,5''-os vinyóknál is, így elképzelhetőek az 1 TB-os vinyók is, mert pl csak összehasonlitásként a notiknál a 120 GB-hez képest az első perpendicular vinyo 200 GB lesz/lett
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
macilaci78
nagyúr
Azért kíváncsi leszek, mikor fogjuk TB-okra kerekítgetni a vinyóink méretét. És mikor lesz olyan vinyó, ami kiválthat egy jófajta WD Raptort sebességben...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Bgs
senior tag
Eleinte nem foja megérni az árát, mert új tech. lesz. És kezdeti gyermek betegségei ugyanugy meglesznek mint anno a merevlemezeknek volt.
Nem eppen uj technologia, mar sok-sok eve a piacon van...
(Tudom, hogy mar tobb helyen leirtam: ) Mar 2000-ben lattam arlistan 20GB-os UW SCSI flash hdd-ket. Olyan helyre szantak, ahol a megbizhatosag az elso, igy hidd el, hogy megbizhato volt. Azota ujabb 6 ev telt el. Itt nem BR/HDDVD technologiakrol van szo...
nem érdemes kapásból majd a boltba rohanni a RAMHDD kért.
Ha RAMHDD-ert en nem szivesen rohannek a boltba
En legalabbis szeretem, ha kikapcsolas utan is megmaradnak az adataimBgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
L3zl13
nagyúr
Ha csak erről van szó, és nem kapcsolódik össze a múltkori egyik hírben szereplő tervezett szektorméret növekedéssel, akkor semmiféle extra támogatás nem kell hozzá.
Úgy tudom notivinyóban már jelent meg ilyen technológiát alkalmazó tipus, és az teljesen kompatibilis a longitudinális elvű vinyókkal.Aki hülye, haljon meg!
-
CocooN-z
őstag
THX (f.cked twice )
És ez csak vinyó feature igaz? szoval nem kell majd spéci alaplap, meg stb. Remélem hamaosan jönnek majd.
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
CocooN-z
őstag
A flashes vinyókis mire ideérnek elérheő áron, és míg letaszítják a mágneseket ár/teljesítmény/kapacitásban, addig el fog telni vagy fél, vagy akár 3/4 évtized is. Eleinte nem foja megérni az árát, mert új tech. lesz. És kezdeti gyermek betegségei ugyanugy meglesznek mint anno a merevlemezeknek volt. Tehát ha megjelennek, nem érdemes kapásból majd a boltba rohanni a RAMHDD kért.
üdv: ZBRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Dare2Live
félisten
még (jó)párév és eltünnek a hddk...
yuppéééédon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
jerry311
nagyúr
Csakhogy jól értelmezem-e?
1 Gb a kapacitás ami 128 MB, ugye?
És az egész tartalom alig több mint 1 sec alatt olvasható (108 MB / sec)?
Nem is rossz.
Az írást meg hagyjuk, bár az is szép tempó... -
VargaI
senior tag
nem rosssz , bár kicsit furcsa az irás-olvasás közti 1:10-es arány , viszont csökken a fogyasztás és nő a kapacitás olcsóbb előállítási költséggel egyetemben
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest