Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
WaterLo
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #1 üzenetére
Alaplapról nem is volt szó az ATI részéről... :).
Egyébjént meg elég sok olyan gyártó van, amelyik gyárt alaplapot is, meg videokártyát is : pl. :ASUS, Abit, MSI, Gigabyte.....What's up!....
-
esteban
senior tag
Az AMD processzoros alaplapok számára két chipsetet kínál az ATI. Az RS380 megegyezik az RS300-al, az egyetlen változás, hogy a chipnek lehetősége van egy plusz memóriamodult úgynevezett framebufferként használni. Az RX380 csupán 8x-os AGP-t nyújt, nincs benne integrált grafikus mag.
na ezt valaki elmagyarazna nekem.iBook + RedBull :)
-
Pé
senior tag
Hát ha a 380-as tényleg azt tudja amit, szvsz lesz keresnivalója a piacon....
Mondjuk az ár sem mellékes .. -
Elrood
őstag
Az X-Bit Labs értesülése szerint az idei tajvani Computex-kiállításon mutatja be legújabb IGP-lapkáit az ATI cég.
Egymásik újság szerint, elmarad a kiállítás a SARS miatt.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
_Volkovy_
nagyúr
Egyelőre az NF2 az nvidia egyetlen normálisan eladható terméke imho :)
-
Jaq
tag
Ezek szerint az ATI minden fronton meginditja a tamadast... :)
De hat az nf2. nem egy FX, hanem eleg komoly darab, amit azert nehez lesz uberelni szvsz.. -
GhanBuri Ghan
őstag
Ez meglepett, nem is gondoltam volna, hogy meg egy 3D vid.kartyagyarto is kiad alaplapot. Kivancsi vagyok, tud-e akkorat durrantani a piacon, mint az nForce... majd elvalik.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest