Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
''automatikusan 16-ről 1-re csökkenti.''
16-ról -
JulWCZar
senior tag
Nalam meg a legelso Mobilty Radeon van, de nagyon jol viszi pl.: a Dungeon Keeper 1-et D3D patchel.
Joez
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek rá mennyivel lesz gyorsabb mint az X700!? Annyiból viszont jó lenne ha ez minél előbb ide érne hozzánk , hogy hátha egy kicsit lejjebb nyomja az X600 illetve X700-s notik árát!
-
Terminus_
aktív tag
Osztom a véleményeteket, nekem sem kell nagy VGA a noteszembe (igaz nekem az asztalimba sincs rá szűkség).
Egyébként, bár nem átfogó, de némi támpontot adó mobil VGA teljesítmény adatgyűjtés már van a ph-n: [link] -
orbano
félisten
Nekem félig DTR, félig hordozható gép, így örülnék egy ilyennek. NEm mint ha lenne pénzem a mostani x600-as notit lecserélni. De egy tesztre kíváncsi lennék.
Arra is kíváncis lennék, hogy fejlettebb energiagazdálkodást mikor vezetnek be. Mondjuk a futószalagok, memóriák kikapcsolását a feszültség- és órajelcsökkentésen kívül -
erdoke
titán
Én már nem tudom reálisan elhelyezni ezt és a többi új mobil megoldást a többi között teljesítményben.
Valaki bütykölhetne már eg yátfogó mobil VGA tesztet a most kapható cuccokkal.
Nem mintha a notimban hiányolnék valami erősebbet az integrált Intel vezérlőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest