- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Attila
tag
Valaki árulja már el hogy hol lehet ijet kapni!! elsősorban linkeket kérek szépen thx!!
-
deter
aktív tag
Ilyen lap tulajává válltam. De az 8pines 12v csati zavar engem. Főleg, hogy smuc(L)ig módon nem adtak hozzá átalakítót. Tesztelni még egyenlőre nem bírom, de majd szombat/vasárnap hátha összejön.
/DFI-knek milyen igénytelen a csomagolása. Mintha dublo legó lenne 5 éves gyerekeknek/ -
Male
nagyúr
Látom nagy divat lett mindent azzal fikázni, hogy biztos sokat fogyaszt... a lap nem fogyaszt többet, mint a többi (azonos chipset + felszereltség mellett természetesen).
Mivel tuning lap, azért pakolnak rá több bordát: a proci többet eszik, így a tápáramköre is jobban melegszik... -
Zebra
csendes tag
Nekem nem tetszik, hogy teli van hűtőalkalmatosságokkal. Biztos előírtak hozzá egy 400 W-os tápot is, hogy legyen ami felfűti a bordákat.
Viszlát. Nincs mit megköszönnöm, de azért további kellemes fórumozást......
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem szép, áttekinthető és igényes is. Legalább tudom, hogy amit dugni kell, azt a sárgába lehet. A vaknak éppen mindegy, de egy hülye is képes lesz rá.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
X@b3e
addikt
Akarom
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Scream007
őstag
én nem merek tippelni az árára, de jól néz ki nagyon
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Zotya84
őstag
Most én vagyok vak, vagy a 24 tűs tápcsatin kívül nincs más (2×12V) tápcsti rajta???
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
myrra
senior tag
ez jobb lap mint az nforce4 ultra D???
mármint tuning szempontjából''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Frenky87
aktív tag
Szép lap
Intelből lesz hozzá hasonló csemege?///
-
pschio
őstag
velemenyem szerint marha szar hogy a ramok helye atkerult a masik oldalra. lanparty ultra d n a proci fölé kerultek na az mar sokkal jobb. ilyen megoldast meg nem is lattam eddig.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
VargaI
senior tag
azért mondtam, hogy lehetne szélesebb, nem pedig magasabb, nem értem azt a 4x4-es morált a chiphűtők terén
, úgy meg passzívból magas kéne-persze az meg nem fér el
, ilyenre gondoltam, amúgy:
[link]
ezt már hűtésnek lehet nevezni, nem úgy mint azokat az idóta süvöltő('' aztán pár hónap múlva megdöglő'') ventis megoldásokat
Male: megelőztél
[Szerkesztve]Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
Muton
addikt
ööö... egy PCIe 16-os portba kötelező 16os kártyát rakni, vagy lehet bele 4- vagy 1x-eset is ?
végre egy normális lap, mid felszereltség, mind tudás tekinetében
mondjuk a sárga megoldás helyett jobb lett volna egy sötét szín (fekete, szürke, sötétkék)
egy VGA esetén pedig azt a pörgőt is le lehet szedni
erről a sávszélösszegző vezérlőről van vkinek infója? h a valóságban mennyire alkalmazható, mennyire hozza a elméleti paramétereket?
[Szerkesztve]Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
erdoke
titán
Haláli igénytelen, az a chip feszemeléssel se ehet sokkal többet 10 W-nál, simán hűthető egy méretesebb bordával. Csakhogy rossz helyre tették, nem férne el egy nagyobb VGA hűtés alatt. Így inkább az igénytelen, süvöltő bádogdobozkát választották.
A legjobb aláírás a héten
-
VargaI
senior tag
érdekes az északi híd hűtője
, el nem hiszem, hogy egy fél centi vastag körgyűrűs megoldás + egy 3-4 cm-es szuttyó venti jobban hűt, mint egy full 4-5 cm-es passzív borda, vagy akkor lenne szélesebb, mert simán elférne (mint pl Gigabyte k8nf9 asszem), viszont az egy pozitívum, hogy nem magasabb a borda mint a bővítő helyek
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
ngabor2
nagyúr
A két PCIe x16 foglalat társaságában egy PCIe x1, egy PCIe x4 és három PCI bővítősín található.
csak nekem tűnik úgy, hogy ott 2 db pcie1x slot van? a 4x egy kicsivel hosszabb, nem? -
Yutani
nagyúr
Tetszik, hogy tele van kis alu hűtőbordákkal!
#tarcsad
-
killahdrums
senior tag
Remélem majd ha kijön a Conroe akkor azt már érdemesnek fogja találni a DFI, hogy egy jó kis tuning lapot csináljon alá, mint a 939-ek alá. Mert ugye az utolsó valamire való Intel-es lapjuk a 875P-T volt.
There is no God, just Technology...
-
Male
nagyúr
Szimpatikus lap... elrendezés + felszereltség nagyn tetszik... csak az ár (tudom, meg kell fizetni...) és a venti a bajom...
-
Eagl3
veterán
Ez igen... kb ilyen egy belépő szintű alaplap
sok ilyn hírt szeretnék még látni.
-
end73
aktív tag
Hurrá,és ha DFI sem zsákolt be uli déli cuccból hamarosan dobhatja piacra a rev1.2 lapját.
Intel®
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ATI CrossFire Xpress 3200 chipsetje köré épül a LanParty UT széria legújabb üdvöskéje.
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz CL15 RAM memória modul
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB DDR4 2666MHz CL16 RAM memória modul
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Predator 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM memória modulok
- Hibátlan - Kingston - Samsung - Silicon Power - J&A - 4GB DDR4 RAM memória modulok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest