Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
De milyen jól nézneki ki
jó kis parasztvakító!!! Bár tény, hogy egyedülálló a piacon!! nekem 667 es corsair-jaim vannak iceberg passzív hűtéssel úgy hogy azért kering körülötte a levegő és simán 50 fok körül mennek ha terhelve vannak 2V ot kapnak nem tudom ha így eltakarnám lehet 70 fok fölé menne, kiváncsi lennék akkor ezekre. főleg 30 fokos lakásba 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó kis parasztvakító!!! Bár tény, hogy egyedülálló a piacon!! nekem 667 es corsair-jaim vannak iceberg passzív hűtéssel úgy hogy azért kering körülötte a levegő és simán 50 fok körül mennek ha terhelve vannak 2V ot kapnak nem tudom ha így eltakarnám lehet 70 fok fölé menne, kiváncsi lennék akkor ezekre. főleg 30 fokos lakásba