- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
fanatic
aktív tag
Jó ez a terv, de az nem derült ki, hogy mikor melyik procinak megy le az ára! Akkorra időzíteném a vásárlást!
-
HiperG
addikt
Azt ugye tudjátok, hogy AMD új gyárat is épít?
[L]http://www.theinquirer.net/?article=12596[/L] -
e-biza
őstag
[L]http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20031109184002.html[/L]
Újabb tipusu AMD 64-jön ki :) jobb memoriavezérlöt fog tartalmazni. -
Szerintem pont fordítva. :)
Ezek olyan közönséges, fantáziátlan nevek, a korábbi lovasok simán ütötték őket. De igazán csak az Intelnek vannak jó kódnevei: Triton, Natoma, Solano, stb...
Egyébként remélem egy CPU cserét kibírok még a mostani lappal ( NF7-S v2 )...
Tudom, hogy aki teljes platformcserét tervez, az jobban örülne az AXP lenyakazásának, de arra azért naívitás számítani, hogy akkor rögtön az A64 kerülne ennyibe. Van egy olyan érzésem, hogy mint anno a K7 bevezetésénél, a K8-nál is elég sokáig gyenge lesz az ár / teljesítmény arány. Azt meg, hogy pl. Barton szintre süllyedjen, kizártnak tartom legalább még egy évig. :( -
hungeek
senior tag
hát úgylátom az amd nem igen kívánja az XP vonalat beszüntetni..... minden esetre ha 2005-ig viszi a socket a-t... akkor le a kalappal, ammá nem lenne semmi
jah még valami: nekem kurvára bejönnek az AMD kódnevei :) sokkal jobban mint az intel-éi... ti ezzel hogy vagytok? :) -
HiperG
addikt
Én annak örülnék, ha Athlon XP minél hamarabb kivonulna a piacról...
Nem kéne ''alulról'' fenntartani a K8 árát... :) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Adrian Mole #9 üzenetére
egyebkent telleg nem artana, hogyha a socketA kihuzna, amig stabilizalodnak a foglalatok az amd haza korul (940/939...), mert ugy talan nem kellenek evente uj lap.
orulnek neki ha az nf7-em kihuzna addig, amig bejon a socket 939 vegleges formaja -
VladimirR
nagyúr
válasz
Adrian Mole #9 üzenetére
itt arra gindoltam pl, hogy az xp procim, hozzavalo lapban keni vagja a 64-bites utasitasokat
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Adrian Mole #5 üzenetére
az lenne csak szep: ha olcso az amd-nek, talan olcsobb nekunk is, es talan a kozos alap miatt, lehetne bekapcsolgatni dolgokat :DD (pl xp-n 64-bit)
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #5 üzenetére
Ja, és válasz gericoopernek, hogy akkor lenne mindenben SSE2... De lehet, hogy kicsit elszállt a fantáziám...
-
artesz
tag
az utolsó bekezdésben kéretik javítani a következő részt: ''Az MAD/IBM.....''
szerintem oda AMD-t akart írni a szerző.....:DD -
Adrian Mole
senior tag
válasz
gericooper #1 üzenetére
Sajna az ütemterv nem mutatja, milyen magra épülnek. De mindegyik SOI. Lehet, hogy az összes alapja egyetlen mag lesz, és ezen belül csak a memvezérlő megléte/csatornák száma, HT csatornák, 64 bit kikapcs/bekapcs különbségek lesznek a különböző prockók? Ez nagy fun lenne... És főleg óccsó az AMD-nek.
-
Squirrel
őstag
Első vagyok :-))
-
gericooper
aktív tag
namost engem az sse2-t tartalmazó athlon xp érdekel. az ezek közül melyik?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest