Új hozzászólás Aktív témák
-
What TwinMOS Suggested
1. To reach average or even better performance, we suggest only 1 module (256MB/512MB) on motherboard since most of the motherboard design is not for such high speed overcooking purpose.
2. Please get the most suitable motherboard we recommended AS ABOVE LIST with TwinMOS DDR 466MHz , contact your motherboard supplier to reconfirm if their product is designed with such a high speed over clocking function.
3. If have any problems please contact with support1@twinmos.com.tw
itt van... -
Megnéztem ezeknek a TwinMOS ramoknak speckóit és azt hiszem megleltem hogy miért tudják ilyen árelőnnyel adni a Corsair TWINX memóriákhoz képest.
Az időzítések megegyeznek, ebben nincs eltérés. Ellenben a TwinMOS lapján az olvasható hogy ők a maximális kompatibilitás és sebesség érdekében azt javasolják hogy csak 1db memória modult használj az alaplapodban... ahogy én érzem ezek nem teljesen dual channel üzemmódra tervezett ramok.
Természetesen ez nem zárja azt ki hogy működnek, hibátlanul működnek ilyen konfigurációban is. Az is tény hogy sebesség előnye van a TwinMOS-nak és az is hogy a Corsair-t aranyárban mérik...
Amúgy nekem a legszimpibb még mindig a Kingston HyperX a garancia miatt, és mert már volt szerencsém a Kingston garanciális ügyintézéséhez... 5 éves EDO memóriát tudtak küldeni ráadásként ugyanolyan memóriachip-pel szereltet...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest