- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem ezeknek a TwinMOS ramoknak speckóit és azt hiszem megleltem hogy miért tudják ilyen árelőnnyel adni a Corsair TWINX memóriákhoz képest.
Az időzítések megegyeznek, ebben nincs eltérés. Ellenben a TwinMOS lapján az olvasható hogy ők a maximális kompatibilitás és sebesség érdekében azt javasolják hogy csak 1db memória modult használj az alaplapodban... ahogy én érzem ezek nem teljesen dual channel üzemmódra tervezett ramok.
Természetesen ez nem zárja azt ki hogy működnek, hibátlanul működnek ilyen konfigurációban is. Az is tény hogy sebesség előnye van a TwinMOS-nak és az is hogy a Corsair-t aranyárban mérik...
Amúgy nekem a legszimpibb még mindig a Kingston HyperX a garancia miatt, és mert már volt szerencsém a Kingston garanciális ügyintézéséhez... 5 éves EDO memóriát tudtak küldeni ráadásként ugyanolyan memóriachip-pel szereltet...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest