Aktív témák
-
-
McJames
senior tag
Hír: adatvédelmi okokból fejlesztik azokat a TFT monitorokat, melyek képét ténylegesen csak vele dolgozó látja rendesen, egy viszonylag szűk szögben. Kérjük vásárláskor ellenőrizze termékeinken az alábbi jelzéseket: 'mft' (monitor for team) vagy 'pmo' (personal monitor only). :)
Amúgy a hír igaz, tényleg fejlesztenek olyan akármit (nem emlékszem, hogy külön eszköz, vagy maga a TFT), ami oldalról vibráló vagy csíkos -- olvahatatlan -- képet produkál. A jelzéseket csak kitaláltam. -
LordX
veterán
Cserébe tíz fokkal szélesebb szögekből lehet majd látni a képet.
A Samsung 173P képe 1 fokos szögből is látszik, annál jobban csak azért nem lehet elmenni oldalra, mert akkor már kitakarja az 1 mm vastag káva a fél képet...
Szerk: Bocs, felületesen olvastam... Szóval a 17 coloshoz képest..
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na akor a sony is hozza a szokasos felallast, 17-es tn+film, 19 mva:- )))))
udv
neduddki -
McJames
senior tag
Én egy, illetve két dolgot szeretnék: a 17''-osból álljon holnapután kettő az íróasztalomon.
-
ptiboy
senior tag
azér kiváncsi lennék ha zseblámpával rávilágítanánk este tök sötétbe, akkor ezek szerint a szobába tök sötét meradna mivel a monitor ha nem tükröz vissza fényt akkor elnyeli azt, más lehetőség nincs.
mi ez fekete lyuk? :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest