- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
Ha valaki tud valamit arról, hogy ez az 5000-es hol, mikor és mennyiért lesz kapható nálunk, ne tartsa magában! A héten körbetelefonáltam fél Pestet ennek az elődjéért (Wireless Optical Desktop 3.0 Comfort), ami ugyanez csak gyengébb, 3 gombos egérrel, de nem lehet kapni sehol. De jobb is, hogy nem vettem meg, mert csak verném a fejem a falba.
A kiosztása meg nem zavar, 2 éve használok Microsoft Wireless Optical Desktop-ot, annak is ugyanilyen a kiosztása, már megszoktam (bár én se értem, hogy miért jó ez). -
Integra
titán
egy ideje agyalok már hogy milyen logika vagy ergonomia szempont volt mérvadó hogy szétverjék a kalvi eme részét de nem tudok rájönni....
a függőlegesre állított fajtát sem értem, tiszte nonsense...
amúgy nem ajánlom ezeket a logitech cuccokat, olyan nyeklő műanyag mind, és ráadásul olyan harmatos, határozatlan a billentyűk lenyomása hogy borzalom. -
Ez egy mediacentert taviranyit, ahhoz meg annyinak eleg kellene lennie (tudom, epitettem magamnak HTPC-t, egy DVD taviranyito boven eleg ahhoz, hogy az ember elnavigalja). Meg amugy is eleg hulyen nezne ki, ahogy az ember elhever a TV elott, es egy ilyen ormotlan izevel hadonaszik
-
engusz
veterán
Egy ilyennek: Bővebben: link vagy egy Wireless Optical Desktop 5000-nek örülnék, de ebben a kategóriában már régóta jelen van a billentyűk terrorizálása.
-
engusz
veterán
Manapság már egy normális billentyűzetet sem lehet kapni? Miért kell az Insert, Home, Page Up, Delete, End és Pege Down gombokat a megszokottnál jóval hülyébben elrendezni?
-
zsiga667
addikt
Nemtom mi ezzel a baj, oda van írva hogy a MediaCenter-es gépekhez való, azt meg nem sűrűn cipeled sehova, és nem asztalnál ülve használod.
Ha valaki esetleg nem vágja, ezeket a TV mellé szokták rakni... -
-conrad-
addikt
Hmm... az infra olyan gáz lesz mint atom. Pl nekem az asztalon kihúzható a billtartó rész. ---> az asztallap alá kellene rakni a vevőt. Tegyük fel, hogy elviszem a szobában máshová a klaviatúrát, akkor meg buheráljam át máshová?
A másik meg... most nehogy ne legyen 1xűbb egy egérrel az ''attach'' a mailban, meg a görgővel a zoom.
Kicsit feleslegesnek tartom ezeket. (és még nem is fluoreszkálnak a gombok)
-
User64476
őstag
Infrán???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest